RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Можуть бути казково багатими: чоловіки цих п'яти знаків Зодіаку завжди при грошах

Під лежачий камінь води не тече і кількість грошей на рахунку чоловіків залежить від працьовитості, походження кавалера і навіть знака Зодіаку.

"Апостроф" пише, яким із знаків розташування зірок на небі допомагає у фінансовій кар'єрі.

Рак

Ракам гроші потрібні, щоб робити імпульсивні, але бажані покупки. Рак здатний заробити на квартиру в центрі міста, і на найкращий відпочинок на курорті, і на розкішну машину.

Читайте також: Дружину вони зроблять розведенням, а дитину залишать без тата: які імена у чоловіків-невдах

Овен

Для Овнів кількість наявних грошових знаків не є самоціллю, тому до грошей вони ставляться досить легковажно. Цей знак Зодіаку не молиться на купюри, скирдуючи їх у банку чи під матрацом, а за їх рахунок лише досягають бажаного.

Козеріг

Козероги витрачають багато, але заробляють ще більше. Щоб отримати прибуток, Козеріг йде на курси підвищення кваліфікації, відвідує тренінги та школи саморозвитку.

Скорпіон

Скорпіони любить рахувати і свої, і чужі гроші, які є одним із них способом зміцнення становища в суспільстві. Заради великих грошей Скорпіони готові на все, тому практично ніколи не сидять на мілині.

Діва

Діва вважає за краще тримати в таємниці розмір свого статку, не бажаючи, щоб до них ставилися як до грошових мішків. На перший погляд, цей знак Зодіаку ледве зводить кінці з кінцями, але зазвичай грошей у нього більш ніж достатньо.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав, які імена носять найзапальніші чоловіки.