RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Похмурі зануди: три знаки Зодіаку, які не люблять новорічних свят

Деякі люди люблять веселощі і щороку відчувають святковий настрій перед новорічними святами – у той же час інші не розуміють сенсу усієї метушні, а Різдво та Новий рік для них більше тягар, аніж приємне проведення часу.

"Апостроф" розповідає, які знаки Зодіаку не люблять новорічні свята.

Козеріг

Представники цього знаку Зодіаку відрізняються консервативністю, серйозністю і не схильні захоплюватися легковажними речами, якими вони вважають новорічну мішуру. Окрім цього, підготовку до різдвяних свят, Козероги вважають зайвим витрачанням грошей, а заощаджені кошти, на їхню думку, краще відкласти або інвестувати. Однак продумані подарунки, підібрані спеціально для представника гороскопу, вони обов'язково оцінять.

Читайте також: Що подарувати дружині на Новий рік: ідеї подарунків, які порадують жінку

Водолій

Представники цього знаку Зодіаку надають перевагу більш серйозним і значущим подіям, аніж прикрашання будинку дрібничками та купівля подарунків. Проте подарунковій карті до улюбленого спортзалу, ресторану або ж квиткам на феєричне шоу, вони обов'язково зрадіють.

Риби

Риби не люблять відчувати себе зобов’язаними і люблять дарувати подарунки лише найближчим. Причому, це обов'язково буде щось вартісне, аніж просто дрібничка. Варто зазначити, що подарунком представники цього знаку Зодіаку можуть вважати не лише щось фізичне – це також може бути спільний похід кудись, романтична вечеря, або поїздка.

Раніше ми писали, що потрібно зробити, готуючись до Нового року.