RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

Хто з жінок захоче заміж наприкінці грудня: топ – 3 знаки Зодіаку

Астрологи розповіли, хто з жінок наприкінці грудня цього року перестане розраховувати на те, що в особистому житті все само собою налагодиться, а серйозно захоче взяти ініціативу у свої руки та вийти заміж.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Кому новий рівень стосунків, а кому остаточний розрив: любовний гороскоп на 2023 рік

Риби

Хоч жінки цього сузір'я не раз фантазували про своє весілля та обмежувалися насолодженням від мрій, однак наприкінці грудня 2022 року Риби відчують, як сильно хочуть втілити бажане в реальність. Зіткнутися із заміжжям захочуть не лише в думках, а й на практиці. Таким жінкам захочеться мати домашній затишок та душевне тепло. Риби розуміють, що отримати це можуть тільки за наявності родини.

Близнюки

У представниць цього знака Зодіаку навіть одні розмови про сім'ю та дітей, серйозні стосунки - можуть викликати негативну реакцію. Проте під кінець року все кардинально зміниться в їхній позиції. Близнюки раптом почнуть приміряти на себе роль нареченої та думати про заміжжя. Вони можуть підштовхнути партнерів до цього, а ті - будуть тільки "за".

Скорпіон

Скорпіони наприкінці року будуть сповнені романтики, останній місяць ознаменується появою нових бажань. Хорошим прикладом стануть успіхи подруг на особистому фронті, тому не захочуть від них відставати. Вони відчують бажання вийти заміж та усіляко шукатимуть таку можливість. Примітно, що така з'явиться доволі швидко, адже шанувальників у жінок-Скорпіонів - достатньо.

Нагадаємо, деякі жінки користуються популярністю серед чоловіків, але ніколи не виходять заміж. Причин цьому може бути багато, одна з них – невдало обране ім'я.