RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

Кохання, як сніг на голову: 5 знаків Зодіаку, які знайдуть своїх половинок у 2023 році

Все ближче рік Кролика, який деяким представникам гороскопу подарує шанси розбагатіти, а п'яти знакам Зодіаку - кохання.

Про це пише knowinsiders.

Телець

Початок року буде не найпростішим, а навесні настане гармонія в особистому житті. Хто вже у стосунках, насолоджуватиметься теплом та розумінням, а самотні зустрінуть свою долю. Стосунки розвиватимуться з неймовірною швидкістю, а наприкінці року можливе весілля.

Водолій

Щаститиме в коханні у рік Кролика і Водолію - він знайде свою "другу половинку" в 2023 році. Ця людина відповідатиме всім очікуванням представника знака, встановиться особливий духовний зв'язок. У життя нарешті прийде щастя.

Терези

Терези будуть радіти стабільності в особистому житті. У стосунках пануватиме взаємна толерантність та підтримка. У травні-червні можуть виникнути конфлікти, викликані різними цілями, однак у результаті партнери знайдуть розуміння і стануть лише ближчими.

Читайте також: Рік Кролика обіцяє поповнення в сім'ї: п'ять жінок за знаком Зодіаку можуть стати мамами

Лев

З середини квітня 2023 року до кінця року сильний Юпітер перебуватиме в будинку кохання Лева і принесе їм щастя в особистому житті. Зрілість Лева допоможе йому знаходити необхідні компроміси, у стосунках пануватиме гармонія.

Рак

Успіх у коханні посміхнеться і Ракам, стосунки наповняться ніжністю. На початку року самотні представники знаку випромінюватимуть чарівність, до них потягнеться протилежна стать. Самотні Раки зустрінуть кохання у квітні, можлива пропозиція руки та серця.

Раніше "Апостроф" розповідав, для кого 2023 рік стане особливо вдалим.