RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Як зняти стрес і позбутися депресії новорічної ночі: поради для всіх знаків Зодіаку

Астрологи розповіли, що з наближенням різдвяних та новорічних свят дедалі більше людей опановують втома, хвилювання та стрес, адже всі поспішають завершити роботу та підготуватися до свят. Для кожного знаку Зодіаку є свої психологічні прийоми, як впоратися з передсвятковим стресом.

Про це повідомляє Аctualno.

Читайте також: Кому новий рівень стосунків, а кому остаточний розрив: любовний гороскоп на 2023 рік

Овен

Оскільки представники цього знаку - люди активні, їм регулярний відпочинок не допоможе. Навпаки - після важкого робочого дня перед святами варто погуляти чи сходити на тренування в спортзал.

Телець

А от народженим під цим знаком потрібен повноцінний відпочинок. Якщо цього не зроблять перед новорічними святами, то настрій та сили будуть на нулі.

Близнюки

Цьому знаку необхідна гарна компанія для відпочинку, зокрема, самотні можуть сходити на побачення. Найкращий спосіб - зустрітися з друзями, поговорити про що завгодно, окрім роботи.

Раки

Представників цього знаку можуть вибити з колії невирішені справи. У разі втоми чи стресу перед Новим роком краще зайнятися найпростішими та найважливішими домашніми справами.

Лев

Цей знак потребує відчуття свята, саме це дозволить зняти напругу перед Новим роком. Якщо цього нема, то варто зустрітися з друзями та повеселитися.

Діва

Діва вважається одним з наймудріших знаків. Вона в курсі, що новорічний поспіх може стати нестерпним, якщо відкласти справи на потім. Зняти стрес цей знак може тільки шляхом вирішення проблем.

Терези

Народжені під цим знаком рідко відчувають стрес. Якщо ж трапляється, то тільки підтримка рідних по духу людей може допомогти здолати проблеми.

Скорпіон

Скорпіони зазвичай застрягають у кутку через невпевненість і страхи. Привести до ладу їх можуть спеціальні медитації та фізичні навантаження.

Стрілець

Цей знак потребує зміни обстановки. У разі втоми від новорічної метушні та нескінченних справ - варто просто відпочити, кудись поїхавши.

Козеріг

Козерогам перед святами потрібно зосередитися на роботі та фінансах. Домашні справи краще перекласти на чужі плечі, організувавши собі легкий відпочинок.

Водолій

Для Водоліїв підходить чіткий графік сну та активності. Всі справи розпишіть у щоденнику. Це дозволить зняти стрес та втому.

Риби

Представникам цього знаку потрібна стороння підтримка, можна навіть на словах. Потрібен той, хто б сказав, що все добре і не треба хвилюватися, хто дасть відчуття опори. Риби відчувають силу та безстрашшя, коли працюють у команді.

Раніше "Апостроф" розповідав про найбезбашеніші пари за знаком Зодіаку.