RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

З ними навіть поговорити нема про що: названо чотири імені найдурніших чоловіків

Деякі люди від природи мають гострий розум, хтось вдосконалює свій інтелект постійним навчанням, але є такі люди, що через свою самозакоханість не можуть визнати істину: їм не завадило б розширити кругозір.

Астрологи назвали "Апострофу" чоловічі імена, з власниками яких немає про що говорити.

Руслан

Руслан звик занадто швидко ухвалювати рішення, не обдумуючи його. Взагалі чоловіки з цим іменем не люблять довго щось вивчати чи робити, унаслідок чого вони схильні до поспішних висновків і неправильних інтерпретацій слів інших людей.

Читайте також: Мають потужну енергетику: топ–5 сильних імен для хлопчиків

Микита

Самозакохані Микити ні за що в житті не визнають, що в чомусь вони помиляються або чогось не знають. Їм здається, що вони вже від народження знають усе на світі, і їм нібито не потрібно поглиблювати свої знання.

Станіслав

Станіславам характерна токсичність і надмірна самовпевненість, що робить його в очах іншим людей, м'яко кажучи, не найрозумнішою людиною. До того ж такі чоловіки ніколи не вчаться на власних помилках, тому повторюють їх знову й знову.

Артемій

Зарозумілий Артемій вважає, що зрозумів це життя краще за інших, унаслідок чого намагається всіх навчити "правильно" жити. З боку це виглядає дуже кумедно, адже насправді Артемій дає дурнуваті поради, які ґрунтуються винятково на його фантазії.

Раніше "Апостроф" повідомляв про три жіночі імені, власниці яких проведуть 2023 рік на самоті.