RU  UA  EN

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

Всі новини

Жертви заздрості та чуток: кому із знаків Зодіаку треба зберігати таємниці у 2023 році

Деяким представникам знаків Зодіаку неймовірно пощастить у 2023 році, а от інші можуть стати жертвою чуток, нападів у соцмережах і непорозумінь вдома та на роботі лише через те, що поділилися з оточуючими своїми таємницями.

"Апостроф" розповідає, кому варто бути обачним у 2023 році та слідкувати за своїм язиком.

Читайте також: Перетворюють життя на суцільну "чорну" смугу: чотири "прокляті" жіночі імені

Риби

Рибам деякі люди готові нашкодити через ревнощі або заздрощі. Окрім цього, плани можуть не втілитися в життя через занадто сильну впевненість у собі. Не варто розкривати свої амбітні плани, краще заявити про них, коли вони вже втіляться у життя.

Водолій

Ворогом Водоліїв у 2023 році може стати їхня зарозумілість. Представники цього знаку Зодіаку наділені чуйністю і емпатією, але не слід вихвалятися усіма своїми добрими справами, адже інші не лише можуть позаздрити вам, але й сприйняти це негативно.

Овен

Бути чесним – це добре, але розголошувати речі, які вважаються особистими чи надто приватними не варто. Не всім цікаво слухати про вашу дієту, налагодження сну чи сезонне випадіння волосся.

Діва

Дівам рекомендується уникати розмов про власний дохід, адже люди не лише можуть позаздрити вам, але й покритикувати. У свою чергу Діви негативно сприймуть критику та опустять руки, покинувши справу.

Козеріг

Представники цього знаку Зодіаку ризикують розповісти чужі секрети. Тому, якими добрими не були стосунки з коханою людиною, не потрібно їй казати погано про близьких.

Раніше ми публікували п'ять жіночих імен, які можуть зіпсувати все життя.