RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Ворожіння в Новорічну ніч: 7 робочих технік, щоб точно збулося

Щоб Новий 2023 рік був щасливим, веселим і в ньому було мінімум невдач, необхідно не тільки вміти підбирати прикраси для новорічної ялинки, а й правильно загадувати бажання - але також пам'ятати, що більшою мірою досягнення мети залежить від самої людини.

"Апостроф" розповідає про хитрі способи та прийоми втілення бажань.

Читайте також: Не лише віддати борги: що обов'язково треба зробити до Нового року

1. Стрибок зі стільця. Хоч як би дивно не звучав цей ритуал – але результат хороший. Правила прості. Потрібно стати на стілець, диван або тумбочку, чим вище, тим краще. В останню хвилину зворотного відліку до 2023 року треба зробити невеликий стрибок.

2. Написання мантр. Запишіть ваші бажання на папері якнайбільше разів. Сама мантра - це особлива фраза, яку ви подумки повторюєте кілька разів. І що більше ітерацій, то більше ймовірність задоволення потреби. Для ефективності напишіть про свої мрії на аркуші паперу, звичайно, поки годинник проб'є дванадцять.

3. Биття посуду. Подібний обряд можна провести й у Новий рік. Наприклад, підготуйте заздалегідь якийсь предмет сервізу, який вам послужив, і вирушайте трощити його в новорічну ніч. Коли кидаєте на асфальт, треба сказати "все погане ламаю та гарному місце даю!". Після цього необхідно по собі прибрати.

4. Віра у себе. Уявіть, що ви вже досягли своєї мети. Відчуйте радість та гордість від отримання бажаного, радість перемоги. Потім розкажіть собі, що ви зробили для здійснення мрії. Оцінюючи свій план дій, переконайтеся, що немає нічого неможливого. Бажання пробувати, вчитися на помилках і наполегливо працювати.

5. Загадування бажання на свічці. Вам знадобиться довга біла свічка, червоний фломастер та папір. Накресліть лінію, щоб поділити свічку на 7 рівних частин. Напишіть бажання позитивно красивим і зрозумілим почерком так, неначе воно вже здійснилося. Наприклад: "Цього року я отримала довгоочікуване відрядження". Запаліть свічку і весь час думайте про своє бажання, поки віск не розтане до першої позначки. Гасити потрібно пальцем або ложкою, але в жодному разі не дмухати. Ритуал необхідно повторювати протягом 7 днів і наприкінці спалити папірець зі своєю мрією на вогні свічки.

6. Створення хаосу. Вчиніть щось епатажне у новорічну ніч, зробіть щось зовсім не за своїм характером. Це порушить ваш щоденний графік та відкриє нові можливості.

7. Ворожіння на записках. Увечері 31 грудня, ще до заходу сонця, потрібно розрізати аркуш паперу на 12 шматочків і написати на кожному бажання. Потім покласти під подушку і вранці 1 січня 2023 року дістати першу після сну записку. Те, що на ній написано, найімовірніше здійсниться, проте за умови, що ви докладете відповідних зусиль.

Раніше ми писали, які речі слід викинути з дому до Нового року.