RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Пощастить вже у січні: 4 знаки зодіаку раптово розбагатіють у перший місяць 2023 року

Новий 2023 рік всі чекають з нетерпінням, бажаючи дізнатися, кому і що він принесе. Астрологи навперебій рясніють прогнозами, намагаючись догодити всім і кожному знаку зодіаку окремо.

"Апостроф" публікує прогноз для чотирьох знаків зодіаку, які, на думку астрологів, несподівано розбагатіють у січні 2023 року.

1. Водолій

Для представників Водолія 2023 рік проходить досить гладко у фінансовому відношенні, січень також обіцяє цьому знаку більший успіх.

Це місяць, коли ваш фінансовий стан буде хорошим, тому вам не потрібно про це турбуватися. Якщо ви хочете покращити якийсь інший аспект свого життя цього року, вам потрібно використовувати гроші, які ви вже маєте.

2023 стане останнім роком, коли ви позбавитеся всіх фінансових обмежень, включаючи важливі зобов'язання, такі як погашення боргу, покупка автомобіля, покупка будинку.

Писати, фотографувати, малювати - ці справи будуть одними із пріоритетних прибуткових занять у січні. Потенційні клієнти можуть добре винагородити вашу уяву.

Зробивши правильний вибір, ці люди нарешті зможуть зробити важливі кроки, які повністю змінять їхнє життя протягом першого місяця 2023 року.

2. Діва

Статус народжених під знаком Діви зараз можна охарактеризувати як "бачу мету – не бачу перепон".

Так, у січні гроші з неба не впадуть, але Діві це і не потрібно, ви не сподіваєтеся "відкрити рота і чекати манни", а живете самі, щоб заробити.

Ви знаєте, як отримувати дохід, зірки підкажуть вам ідеальний вибір, тому прислухайтеся до своєї інтуїції і не соромтеся приєднатися до кампанії, тому що всесвіт спрямовує вас.

На початку 2023 року Діва отримає новий імпульс для створення прибуткових продуктивних проектів. Це знак Землі, будьте готові дозволити грошам текти у вашу кишеню!

Читайте також: Щоб у будинок прийшов успіх: як підібрати прикраси для новорічної ялинки

3. Близнюки

Ті, хто народився під знаком Близнюків, схоже, знаходяться наприкінці важкого фінансового періоду. Зірки прислухалися до молитов цього сузір'я і також готові допомогти йому у будь-яких фінансових проблемах.

Будьте готові до привабливої пропозиції по роботі або того, що хтось зможе погасити старий борг, про який ви давно забули.

Так чи інакше, Близнюкам все ж таки пощастить, і майбутній успіх також залежить від того, чи ви пропустите можливості, які принесе вам січень, чи скористаєтеся ними повною мірою.

Однак Близнюкам доведеться більше працювати, щоб отримати вигоду з цих космічних благ.

4. Телець

Не дивно, що люди, народжені під знаком Тельця, включені до списку зодіаку з багатства на початку 2023 року за їхню працелюбність та цілеспрямованість.

Ваша рішучість і послідовні зусилля окупляться в новому році завдяки сприятливому впливу Юпітера — планети, яка управляє грошима та багатством.

Цього року у вас буде можливість вкласти свої важко зароблені гроші в покупку цінних активів, таких як земля, нерухомість, автомобіль або, можливо, щось, що виходить за рамки вашого плану.

Однак цього року ваш спосіб мислення про гроші стане яснішим у міру розвитку подій, і ви виявите, що можете приймати найкращі рішення без вагань та обговорень.

З іншого боку, якщо ви маєте стабільний грошовий потік, ви будете схильні безконтрольно витрачатися на різні матеріальні речі, навіть на якісь зовсім непотрібні речі.

Раніше "Апостроф" розповідав, що не варто дарувати на Новий 2023 рік.