RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Сприятливий день у Близнюків та небезпечний для Скорпіонів: гороскоп на 31 грудня

Астрологи склали гороскоп на суботу, 31 грудня, для всіх знаків Зодіаку. Зокрема, зірки обіцяють сприятливий день для Близнюків та небезпечний - для Скорпіонів.

Про це повідомляє Slovofraza.

Читайте також: Січневі дні принесуть чимало сюрпризів: гороскоп на перший місяць 2023 року для всіх

Овен

Астрологи радять цьому знаку бути вкрай обережним та стриманим у фінансових справах - можлива втрата грошей чи навіть пограбування. Ще через потурання слабкостям день очікується пасивним і може скластися невдало. Порадуйте себе - уникайте спілкування з неприємними людьми.

Телець

Представники проведуть день у справах, у чому сприятимуть зірки. Сьогодні все, що ви задумали, втілиться у життя. Чудовий час для роздумів, аналізу та медитації. Уникайте колективних заходів.

Близнюки

Сьогодні може надійти гарна пропозиція роботи з непоганим прибутком. Можливе отримання подарунка чи вдала покупка. Чудовий день для подорожей.

Рак

Сьогодні уникайте суперечок. Можливе погане самопочуття, обмани або отримання неправильної інформації. Також будьте справедливими стосовно вам близьких людей.

Лев

Зірки подарують високий життєвий потенціал: зростуть здібності творчості, сексуальна енергія та інтуїція. День всепрощення, покаяння та визнання своїх помилок. Конфлікт з партнером може вирішитися.

Діва

Сьогодні з'явиться бажання щось змінити у власному житті. Але не поспішайте діяти, застерігають астрологи. Річ у тім, що сьогодні - не найсприятливіший день для різких змін.

Терези

Можете розпочати спільну роботу з партнером, успіхами якого захоплюєтеся. Зірки обіцяють хороші перспективи та сприяння планет. Це здійсниться за умови вашої готовності до роботи.

Скорпіон

Будьте обережні, адже сьогодні не надто сприятливий день. Плани можуть зірватися, обіцянки виявитися хибними, надзусилля - не принесуть жодних результатів.

Стрілець

Зірки обіцяють жінкам успіх у комерційній діяльності, а от у чоловіків зустрічі пройдуть невдало, справи вирішуватимуться з максимальними втратами часу та сил. Попросіть близьких чи надійних людей допомоги.

Козеріг

День буде сповнений мудрості, непорушності та справедливості. Не відмовляйте нікому у проханнях, не будьте жадібні чи егоїстичні. Неприємностей допоможуть уникнути близькі та старі знайомі.

Водолій

Астрологи кажуть, що сьогодні для Водоліїв день буде вдалим. Життєвий потенціал, уміння переконувати оточення, особиста чарівність - будуть на висоті. Поставтесь до комерційних операцій з обачністю.

Риби

Сьогодні зірки обіцяють незвичний день Рибам, який пов'язаний із перетвореннями космічної енергії. Хоч можливі труднощі у спілкуванні з іншими, ваша старанність буде обов'язково винагороджена, а от помилки коштуватимуть дорого.

Нагадаємо, раніше ми писали, яких три знаки Зодіаку чекає диво у новорічну ніч.