RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Знищать, як Бен Ладена: астролог розповів про "чорний місяць" для Путіна у 2023 році

Відомий український астролог Влад Росс розповів, що, за прогнозом, є велика ймовірність, що у травні-червні російський диктатор Володимир Путін помре, а передумови до цього почнуться вже наприкінці зими-початку весни. Астролог згадав пророцтво, що після смерті понтифіка Бенедикта XVI згине цар Москви після Великодня.

Про це він повідомив в етері Апостроф TV.

Читайте також: Кому вигідна смерть Путіна: астролог назвав можливого наступника

"Є таке пророцтво, що після смерті понтифіка Бенедикта XVI згине цар москви і буде велике аплодування, всі святкуватимуть після Великодня. Як Великдень закінчиться, так буде дуже велика благодать. Тим більше, що планети в гороскопі путіна цьому сприяють. У нього чорний місяць входить у дім смерті якраз у травні-червні", - сказав Росс.

Астролог уточнив, що в його дім смерті також заходить планета Марс, яка пов'язана з позбавленням високого становища та могутності, втрати влади, президентства. Цей процес може вже розпочатися для Путіна у лютому-березні цього року. Але кульмінація буде у травні-червні.

"Але спочатку буде дуже потужний удар по його владі у лютому. Сатурн – планета складнощів та важких ситуацій, дозрівання палацових переворотів, сходиться з планетою влади Юпітером у його натальній карті", - зазначив він.

За словами Росса, російський президент зробить усе для того, щоб НАТО втрутилася у цю війну. Після чого на Путіна чекає доля міжнародного терориста Усами Бен Ладена.

"Томагавки, удари по всіх його бункерах і знищення, а порох його буде розвіяний десь у океані, щоб навіть не залишилося в нього могили. Таке бачу знищення. Тому путін у 2023 році не існуватиме, оскільки в нього включився останній річний соляр", - вважає астролог.

Детальніше читайте у нашому матеріалі: Путін помре як Бен Ладен, а Україні всі заздритимуть - астролог Влад Росс

Раніше ми писали, що астролог Влад Росс розповів, що в січні Україна матиме шанс зупинити війну, але, якщо російський диктатор Володимир Путін не погодиться на мир, є ймовірність посилення боїв і повторного наступу російської армії з Білорусі.