RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 травня

Всі новини

День обіцяє спокій Близнюкам, а Дівам – турботи: гороскоп на 2 січня

Астрологи, які раніше розписали ситуацію у новому 2023 році у фінансовій та любовній сфері для народжених на рік Кролика, тепер розповіли, яким буде понеділок, 2 січня для всіх знаків Зодіаку.

Про це повідомив сайт SlovoFraza.

Читайте також: Буде багато перемог, кохання та грошей: прогноз астролога на 2023 рік для всіх знаків Зодіаку

Овен

У другий день нового року зірки застерігають чоловіків-Овнів від активних фізичних навантажень та колективних заходів. На жінок-Овнів чекає на цікаву зустріч. Ймовірно виникнення нового роману чи відновлення старих відносин.

Телець

Тельці в особистих відносинах матимуть певну стабільність. Надлишок внутрішньої енергії може злякати оточуючих. Вечір варто провести бажано без галасливих гулянок та вживання спиртного.

Блюзнюки

Друга половина дня обіцяє Близнюкам спокій та рівновагу. Не виключені невеликі сімейні розбіжності, які закінчаться на вашу користь. Протипоказані тривалі поїздки та подорожі. День присвятіть спокійному відпочинку чи улюбленому захопленню.

Рак

Сплеск емоцій, що охопили Раків, буде викликаний невмінням розслабитися. Можливе спілкування із родичами, яке матиме тривалі несприятливі наслідки. У довірчій розмові з ними варто постаратися уникнути відвертості у відповідь.

Лев

Краще не варто поринати повністю у свої особисті інтереси та улюблені заняття. Варто подумати про близьких, які можуть страждати від неуважності Левів. Можливі проблеми зі здоров'ям – вельми ймовірним є нервовий зрив.

Діва

Турботи впродовж всього дня будуть пов'язані з рішучими діями. Не варто боятися зіткнень чи проблем, пов'язаних із непорядністю партнера. І тут вийде досить зрозуміло і чітко розібратися у ситуації та знайти правильне рішення.

Терези

Варто уважно поставитися до нових знайомств – не виключена конфліктна ситуація, яка може мати непередбачувані наслідки. Зірки радять час від часу стримувати свої амбіції: холодний розум та твереза оцінка своїх можливостей – найкращі порадники у всіх кризових ситуаціях.

Скорпіон

На Скорпіонів можуть чекати нові знайомства, які зможуть перерости у велике та чисте кохання. У другій половині дня уникайте галасливих компаній, адже увечері сил може не вистачити.

Стрілець

Успіхи та розчарування змінюватимуть один одного. Можуть бути ускладнення у відносинах із друзями, розчарування в особистому житті. Однак не слід надмірно концентруватись на особистих проблемах – скоро все утвориться. І не варто йти на угоди із совістю - краще довіритися інтуїції та здоровому глузду.

Козерог

Ідеальний день для початку будь-якої важливої справи, використання інформації. Раціонально розподіляючи енергію, можна буде змінити на краще свій соціальний статус.

Водолій

Водолії матимуть змогу реалізувати свої плани, розширити перспективи діяльності. Але не варто намагатись реалізувати свої плани, розширити перспективи діяльності.

Риби

Другий день січня та Нового року обіцяє бути дуже насиченим цікавими подіями в особистому та громадському житті. Але успіху можна досягти лише за умови, що Ви реально оціните свої можливості.

Нагадаємо, астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які раптово розбагатіють у перший місяць 2023 року.