RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Буде багато перемог, кохання та грошей: прогноз астролога на 2023 рік для всіх знаків Зодіаку

Настав 2023 рік - рік великих можливостей, далекоглядних планів, продуктивної роботи й перемоги для України. Кожен знак Зодіаку має унікальний сценарій життя на цей період.

Астрологиня Олена Максимова зробила гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2023 рік, пише Gazeta.ua.

Овен

В Овнів вистачатиме грошей у новому році, але їх не варто вкладати в нерухомість. Насамперед потрібно турбуватися про власне здоров'я.

Читайте також: Ретроградним буде не тільки Меркурій: астролог дав прогноз на 2023 рік

Телець

Тельці, які матимуть поруч близьких людей, проведуть 2023 рік незабутньо. До того ж цього року слід звернутися до витоків і віднайти своє коріння, наприклад, створити родовід.

Близнюки

Досить триматися за минуле! Сміливо крокуйте вперед, будуючи своє щасливе життя зі впевненим поглядом у майбутнє.

Рак

Рік випробувань і рік можливостей. Настав час вийти із зони комфорту й зважитися на відчайдушні вчинки, які в майбутньому дадуть позитивні результати.

Лев

У представників цього знаку Зодіаку відкриється друге дихання: вони відчують неймовірну життєву енергію. Це варто використати для якнайшвидкого втілення всього, що ви запланували на 2023 рік.

Діва

Дівам пощастить у всьому - гороскоп це обіцяє. Вони можуть знайти кохану людину або покращити стосунки з нинішнім партнером, отримати підвищення роботи чи змінити вид діяльності.

Терези

У жодному разі не можна замовчувати свої проблеми - просити про допомогу не соромно. Астрологиня радить відкрити свою душу близьким людям.

Скорпіон

2023 рік для Скорпіонів буде роком особистих перемог і на любовному фронті, і фінансовому й відповідно на кар'єрному. Зірки й положення планет посприяють здійсненню усіх мрій.

Стрілець

Буде чимало пригод у новому році, які допоможуть розпочати кардинально інше життя. Представники цього знаку Зодіаку переосмислять пріорітети, стануть мудрими й терплячими, щоб потім отримати винагороду від Всесвіту.

Козоріг

Найбільше Козорогам пощастить взимку, тому варто вже зараз вставати до роботи, аби встигнути виконати більшість планів тоді, коли ще є сприяння небесних світил. Водночас не варто забувати про своє здоров'я, зокрема астрологиня радить подбати про повноцінний сон.

Водолій

Водолії мають багато козирів у рукавах, що дозволить пережити непрості часи й вийти з них загартованими. Водоліям не завадить зробити собі глобальний план справ на рік.

Риби

На Риб покладатимуть великі сподівання в різних сферах життя, тому важливо втриматися на рівні й не здаватися на шляху до мети. Близькі й рідні вірять у вас!

Раніше "Апостроф" повідомляв, хто зі знаків Зодіаку раптово розбагатіє вже у січні 2023 року.