RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Труднощі у Близнюків та успіхи у Скорпіонів: гороскоп на перший тиждень 2023 року

Астрологи не лише поділилися прогнозом для кожного представника гороскопу на 2 січня, а й склали гороскоп для кожного знака Зодіаку на тиждень з 2 по 8 січня.

Про це пише Actualno.com.

Овен

Перший тиждень Нового року буде насичений подіями. Ви візьмете на себе провідну роль у всіх заходах, у яких братимете участь. Будьте готові до додаткової відповідальності у вівторок. У середу вам доведеться провести неприємну, але важливу розмову. У четвер і п'ятницю не нехтуйте сімейними обов'язками, інакше доведеться надолужувати згаяне у вихідні.

Телець

Тиждень буде наповнений новими та незнайомими речами. Це час трансформації поглядів та позбавлення від непотрібних стереотипів. У середу не бійтеся братися за довгострокові проекти, слід розширити зовнішні контакти. У п'ятницю ви можете розраховувати на своєчасну допомогу. Під час вихідних не забувайте про важливість соціального життя.

Близнюки

Тиждень принесе деякі проблеми фінансового характеру. У жодному разі не дозволяйте цьому блокувати ваше мислення. Зараз вам потрібно бути максимально активним та шукати спосіб реалізації своїх ідей. У коханні на вас чекає затишок, який поверне фарби у ваше життя. Під час відпустки подумайте про свої бізнес-ідеї. Щодо здоров'я – не шукайте втіхи в алкоголі.

Рак

Першого тижня Нового року не буде вершин, які неможливо підкорити. Секрет вашого успіху буде в тому, щоб трохи більше вірити у себе. Подумайте, чи не робите ви помилку, виявляючи зайву скромність. У середу та четвер ваш партнер зробить неймовірний жест, який зігріє вам душу. Виділіть час для прогулянок на природі незалежно від того, скільки у вас роботи.

Лев

Тиждень варто присвятити своєму здоров'ю. Ви повні сил і не звертаєте уваги на дрібні нездужання, які надто довго вас мучать. Не варто нехтувати профілактичними оглядами. Ви відповідаєте не лише за себе, а й за свою сім'ю. Наприкінці тижня не відмовляйтеся від запрошення поїхати в гості за місто.

Діва

Першого тижня Нового року ви можете розраховувати на підтримку близької людини. Ви можете поділитись усім. Можливо, настав час обговорити стосунки з партнером і з'ясувати межі та перспективи. У вихідні дні приділіть більше уваги фізичній активності. Це прояснить ваші думки.

Читайте також: Буде багато перемог, кохання та грошей: прогноз астролога на 2023 рік для всіх знаків Зодіаку

Терези

Найскладнішим у перші дні Нового року стане контроль своїх емоцій. Порахуйте до 100, перш ніж щось сказати. Якщо потрібно, запишіть свої думки на папері, щоб у вас було трохи часу. Спорт та біг – відмінні способи зняти стрес. У середу знайдіть час, щоб зробити щось для себе, навіть якщо це буде година, проведена в улюбленому ресторані. Не відмовляйте собі у розслабленні у вихідні.

Скорпіон

Ви матимете всі шанси досягти бажаного, якщо наберетеся сміливості. У середу краще не відповідати на запитання про особисте життя. У четвер та п'ятницю можете сміливо демонструвати свої творчі здобутки перед колегами та друзями. У вихідні ви переконаєтеся, що всі успіхи – результат ваших здібностей та зусиль. Ви можете пишатися собою.

Стрілець

Ваше фінансове становище цього тижня залишатиме бажати кращого. Настав час подумати про те, як забезпечити свою фінансову стабільність. Почніть шукати варіанти нової роботи або додатковий заробіток. Якщо є кредити, дуже важливо погасити їх якнайшвидше. Проаналізуйте свій бюджет і подумайте, чи не настав час відмовитися від деяких звичок, які обходяться вам занадто дорого.

Козеріг

Будьте рішучі та наполегливі. У переговорах будьте коректними, але жорсткими. Не здавайтеся, доки не досягнете свого і нав'яжете свої умови. У середині тижня у вас з'явиться ясність у важливій справі. Все залежить від того, у якому напрямі діяти. Можливо, вам доведеться працювати і у вихідні, але варто подумати про те, як відшкодувати свою відсутність близьким.

Водолій

Цього тижня ви намагатиметеся отримати все й одразу. Добре подумайте, перш ніж робити те, що задумали. Інакше ризикуєте не досягти успіху ані в тому, ані в іншому. Ваша друга половинка може допомогти вам, давши цінну пораду. Не нехтуйте підтримкою близьких вам людей. Щодо здоров'я, не забувайте пити достатню кількість рідини – більше води та чаю.

Риби

Ви можете надолужити втрачене і просунутися вперед в усьому, що було відкладено раніше. Головне – діяти спокійно та з посмішкою. Тільки так ви зможете впоратися із завданнями, що стоять перед вами. В особистому плані на вас чекають приємні сюрпризи – знайдете нового друга, який стане дуже важливим для вас. Гарний момент для початку здорового способу життя. Включіть фізичні вправи до свого порядку денного.

Раніше "Апостроф" розповідав, що приготував 2023 рік для кожного знака за роком народження.