RU  UA  EN

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 липня

Всі новини

На вас чорна мітка: жінкам із цими іменами катастрофічно не везтиме у 2023 році

‚Всі люди розраховують на те, що в майбутньому на них чекає справжня казка та море удачі. Але власників деяких імен у 2023 році чекає чимало розчарувань та випробувань.

"Апостроф" розповідає про те, кому потрібно підготувати до тяжких часів.

Читайте також: 'Хамство у них у крові: три імені жінок, здатних образити будь-кого

Віра

Ці жінки дуже цілеспрямовані, завжди готові докласти всіх своїх сил, щоб досягти бажаного. Часом ці Віри готові піти на ризики та авантюри заради того, чого хочуть усім серцем. Але варто зазначити, що саме ця якість стане головною причиною невдач цих жінок у 2023 році, тому експерти раджу переглянути свої цілі.

Катерина

Ці жінки за своєю вдачею дуже активні і люблять спілкуватися з великою кількістю людей. Але цього року їм потрібно уважніше поставитися до оточуючих, тому що поруч можуть бути ті, хто скористається їхньою балакучістю у своїх корисливих цілях. Час задумати про те, з ким проводите свій час.

Ірина

Іри має дуже сильний характер, у відносинах вони намагаються бути лідером. Вони прагнуть нав'язати свою позицію, їм важливо, щоб усі рішення ухвалювали лише особисто вони. Наступного року цими жінками експерти радять попрацювати над своїм характером, інакше - друзі та близькі можуть відвернутися від них.

Нагадаємо, раніше ми писали про особливо нервових жінок, які хвилюються з будь-якого приводу .