RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Забезпечать коханим безбідне життя: топ-5 імен чоловіків, у яких завжди є гроші

Знавці розповіли, що існують такі чоловічі імена, які буквально притягують багатство та дозволяють бути його власникам гіпер щедрими, зокрема стосовно своїх обраниць. Жінкам, які хочуть жити у розкоші, варто запам'ятати п'ять таких імен.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Буде багато перемог, кохання та грошей: прогноз астролога на 2023 рік для всіх знаків Зодіаку

Олександр

Дане ім'я має грецьке коріння. Алекс – захисник, Андрос – чоловік, сильний. Ці характеристики й притягують гроші. Ще Алекс має заступництво планети Венери. Цю планету, названо на честь давньоримської богині кохання, яка дає комфорт, дорогу нерухомість та цінні речі.

Андрій

Андрій має заступництво Юпітера. Саме ця планета дає різне добро та матеріальні досягнення, щедрі подарунки шанувальників та шанувальниць, грошове джерело. Звуки імені ніби магнітом притягують гроші. Андрію може стрімко подарувати випадкове багатство вплив Урана.

Артем

Ім'я походить від покровительки Місяця та богині Артеміди. Ще Венера допомагає принести цінні подарунки долі. Місяць здатний захистити та залишитися неушкодженим, а Венера забезпечить гарне та багате життя. Варто тільки шанувати ці сили природи

Віктор

Нагороджує Віктора в житті енергія Марса та Юпітера у поєднанні з Ураном. Ці планети дарують якості щасливого підприємця. Такі чоловіки здатні робити гроші буквально із повітря. Якщо ж Віктори розщедряться на благодійність, то Юпітер ще й нагородить різними земними благами.

Юрій

Юрій походить від слова "Георгіос" - землероб, що обробляє землі. Як відомо, гроші – це енергія Землі. Відтак, Юрії є самі по собі грошовим потоком. Юпітер - заступник, що дає високий соціальний статус та безбідне життя.

Нагадаємо, астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які раптово розбагатіють у перший місяць 2023 року.