RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Війна перестане бути агресивною: астролог назвала ідеальний час для затишшя у 2023 році

Повномасштабна російско-українська війна триватиме протягом усього 2023 року, але вона змінить свій характер з агресивного на дипломатичний, оскільки вже в березні закінчується петля Марса, яка спрогнозувала масовані удари по об'єктах інфраструктури України.

Про це розповіла астрологиня Лариса Гресь.

За її словами, з березня-квітня знову стануть актуальними переговори, багато що в яких буде приховано. Деталі цих процесів будуть відомими для широкої публіки лише у вересні.

Читайте також: Знищать, як Бен Ладена: астролог розповів про "чорний місяць" для Путіна у 2023 році

Водночас складним періодом стане травень, бо він може загострити агресію у світовому масштабі або ж змінити характер повномасштабної війни проти України.

"Ймовірно, війна в Україні триватиме як мінімум до весни/літа 2024 року. Але є низка і позитивних показників, які говорять про можливість повернення низки територій, які були окуповані після 24 лютого 2022 року", - зазначила Гресь.

Також вона зауважила, що тенденція до завершення агресивної війни простежується в першій половині 2023 року, а ще постане питання способу повернення Криму. Однак уже восени коридор затемнень може принести й негатив: політичні події в Україні можуть вийти з-під контролю.

Крім того, астрологиня виділяє три основні періоди повномасштабної війни на 2023 рік:

  • січень — активізація воєнних процесів, новий виток агресивної війни, яка може продовжуватися до березня;
  • травень — припинення активних бойових дій з другої половини місяця, завершення важливих процесів у веденні війни, суттєві руйнування, складний період вибору та ухвалення рішень;
  • жовтень — потужне сонячне затемнення у знаку Терези 14 жовтня, унаслідок чого будуть кардинальні зміни під час воєнних дій.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що за словами астролога, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний буле під захистом Марса у 2023 році.