RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Ангели на вашому боці: топ-6 чоловічих імен, яким рік Кролика несе щастя

Перший місяць 2023 року приготував випробування власникам деяких імен, а іншим Чорний водяний Кролик несе щастя та процвітання.

"Апостроф" розповідає, чоловікам з якими іменами щаститиме у 2023 році.

Тимур

Цим чоловікам опікується Марс. У 2023 році їхня планета буде дуже активна, а тому Тимур стане улюбленцем Всесвіту. Максимальний успіх чекає на власника імені на ниві кар'єрного та особистісного зростання.

Арсен

Планета власників імені – Венера і вона забезпечить їм щасливе життя у 2023 році. Вони насолоджуватимуться гармонією в особистому житті, зможуть вирушити у довгоочікувану подорож. Також на Арсенія чекають великі покупки.

Ян

Життя цих чоловіків пов'язане з Марсом, тому до кінця літа у них все складатиметься максимально вдало. Ян зможе досягти успіху у робочій сфері. Особисте життя стане приємним доповненням до його здобутків.

Читайте також: З грошима завжди є неприємності: чоловіки з якими іменами постійно стикаються з проблемами

Андрій

Цими чоловіками опікується Уран. 2023 стане для них часом кардинальних змін. Вони будуть добрими і Андрій перебуватиме на хвилі успіху, чим зможе скористатися сповна.

Іван та Лев

Власники імен перебувають під заступництвом Сонця, яке в 2023 допоможе їм у всіх сферах. Ці чоловіки зможуть досягти успіху у справах та особистому житті.

Раніше "Апостроф" розповідав, які імена носять найпотаємніші чоловіки.