RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 червня

28 червня

Всі новини

Впливають на підсвідомість чоловіків: п'ять жіночих імен, які зводять сильну стать з розуму

Ім'я впливає на характер людини, деякі приносять своїм володаркам щастя, а інші роблять їх неймовірно привабливими для чоловіків. Секрет - у вдалому поєднанні звуків, езотерики стверджують, що протилежну стать притягують імена в яких є звуки "л", "м", "н", що надають жіночність.

"Апостроф" розповідає, жінки з якими іменами зводять чоловіків з розуму.

Анна

Ці жінки дивним чином поєднують у собі силу та крихкість. Власниці імені стають вірними дружинами, добрими господинями та відповідальними матерями, не втрачаючи при цьому своєї чарівності.

Анжеліка

Ім'я несе заряд загадковості та таємничості. У характері цих жінок є частка меланхолійності, вони занурені всередину себе, де прихований цілий Всесвіт. Анжеліка має гострий розум, вона прониклива та інтригує чоловіків своєю скритністю.

Олена

Ці жінки наділені силою, але їм більше до вподоби бути слабкими, поряд із сильним чоловіком. Проте якщо партнер слабкий, Олена візьме він роль його матері. Власниця імені дбайлива і дарує близькій людині багато тепла, при цьому залишаючись непередбачуваною.

Читайте також: Природжені начальниці: топ-3 імені найвладніших жінок

Лілія

Ці дівчата – справжній магніт для чоловіків з юних років. Ім'я надає своїй володарці ніжність, кокетство та справжню майстерність у мистецтві флірту. Лілія має чарівність, оптимізм і прекрасне почуття гумору.

Юлія

Юлія наділена природною чарівністю та витонченістю. При цьому вона ґрунтовна, прониклива та справедлива. Носії імені розумні і можуть підтримати будь-яку розмову. Їх характер поєднує у собі м'якість і загадковість, що манить чоловіків.

"Апостроф" розповідав, жінкам з якими іменами катастрофічно не щаститиме у 2023 році.