RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Їм дуже важко догодити: чотири імені, які носять найпримхливіші жінки

Існують такі жіночі імена, володарки яких мають славу дуже складного характеру. Догодити їм вкрай важко.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Коли найкраще створювати сім'ю: поради астрологів за знаком Зодіаку

Юлія

Володарки такого імені наділені дуже великою емоційністю, тому схильні до перепадів настрою. У разі пригніченого настрою жодні презенти та увага з боку партнера чи близьких не зможуть їх розрадити. Навпаки - почнуть ще більше нервувати.

Уляна

Хоч на людях Уляни стримані, добрі та відкриті, проте насправді вони дуже вимогливі, вибагливі та хочуть завжди отримувати тільки найкраще. При цьому їх не цікавить, як дорого це коштуватиме та скільки часу чоловікові доведеться заробляти на чергову забаганку. Вона "пилятиме" свого обранця до переможного кінця.

Світлана

Такі жінки - вправні маніпуляторки. Особливо вміють гратися почуттями свого чоловіка з метою досягнення бажаного. Вони будуть ображатися, плакати, ігнорувати та часто будуть скандалити. Проте тільки-но Світлана отримає те, що хотіла, стане доброю й милою.

Олена

Олени мають на все свою думку і вимагають поваги до себе. Через це можуть тероризувати своїх чоловіків "правильною" їжею, "модним" одягом. Також вимагатимуть, щоб до них ставилися, як до справжніх принцес.

Раніше "Апостроф" повідомляв про сім чоловічих імен, з власники яких шлюб перетвориться на пекло.