RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Жертви зрад: трьом жінкам за знаком Зодіаку частіше за інших не щастить у коханні

Астрологи дали гороскоп на 10 січня для всіх знаків Зодіаку та назвали трьох представниць гороскопу, яким часто зраджують обранці.

Про це пише Ukr.Media.

Риби

Чутливі та мрійливі жінки-Риби схильні сублімувати сексуальну енергію у улюблені заняття та творчість. На спілкування з коханим чоловіком "вогню" не залишається і згодом він починає дивитись набік. Представниці знаку не дають партнеру ані тепла, ані інтиму в достатній кількості.

Діва

Діва - досить пристрасна жінка, але її вроджена обов'язковість призводить до того, що частіше замість інтиму вона віддасть перевагу часу з дітьми, або батьками. У результаті її обранець залишається віч-на-віч зі своїми сексуальними потребами, що штовхає його на зради. Діві потрібно враховувати цей момент і знаходити час також на кохану людину.

Читайте також: Починайте новий день правильно: поради астролога для всіх знаків Зодіаку

Рак

Ці жінки постійно сумніваються і в собі, і в оточуючих, а також страждають на нерішучість. Ці якості дуже заважають, особливо коли стосунки тільки зароджуються. Недовірлива представниця знака буквально мучить партнера і нерідко він вважає за краще відступити і завести менш складні стосунки.

Раніше "Апостроф" публікував поради астрологів за знаком Зодіаку, коли найкраще створювати родину.