RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

У Терезів - день "чудес", а у Раків - час занепокоєння: гороскоп на 10 січня для всіх знаків Зодіаку

Астрологи, які раніше розповіли, у кого із знаків Зодіаку розпочнеться "чорна смуга" у 2023 році, озвучили прогноз для всіх знаків у вівторок, 10 січня.

Про це повідомив ukr.media.

Овен

Ними рухає бажання відчути гострі відчуття чуттєвих задоволень, їх тягтиме до всього, що стимулює емоції. Нерви Овнів будуть на межі й вони не захочуть довго чекати приходу насолоди. На щастя, їхню невгамовну спонтанність можна направити в креативне річище.

Читайте також: Спіймали "бога багатства" за бороду: 4 знакам Зодіаку сильно пощастить у січні 2023 року

Тілець

Деякі люди можуть подумати, що Тельці все роблять так, як прописано у книзі, проте всі бажання видадуться їм незвичайними. Сьогодні вони мають більше свободи пересування для того, щоб зробити все так, як вони хочуть. Однак варто бути обережнішими у реалізації своїх бажань.

Близнюки

Події відбуватимуться не так, як запланували Близнюки через нестабільну емоційну енергію. При цьому Близнюки ризикують бути пригніченими на своєму шляху, якщо беззастережно слідуватимуть своїм основним цінностям. Поведінка Близнюків може зараз здатися навколишнім шокуючим, проте це буде чистим задоволенням, тому варто насолоджуватися життям.

Рак

Ви вдячні за емоційну безпеку, яку можете створити собі. З усім тим, нестабільні умови на роботі не дадуть Вам спокою сьогодні, порушивши ваш внутрішній спокій. Підвищена активність може змусити вас нервувати, але ви повинні це подолати. Потенціал для прогресу може бути безмежним, якщо Ви позбавитеся сумнівів і почнете діяти.

Лев

У житті Левів не відбуватиметься нічого особливого, проте вони хвилюються – і не дарма. Інтуїція підказує, що не все буде гаразд у цей день, тому варто до неї прислухатися. І, можливо, Ви зрозумієте, що потрібно зробити, щоби все було добре.

Діва

Фізична енергія Дів буде сьогодні неймовірною. І хоча Ваші бажання зараз цілком прийнятні, Ви дуже обережні та не дозволяєте своїй уяві керувати перебігом подій.

Терези

У Терезів у цей день буде шанс вийти за межі своїх страхів і дати собі дозвіл на пошук відчуттів, яких ніколи раніше вони не відчували. Рекомендується насолоджуватися сьогоденням, поки він не став вчорашнім. Найбільший ризик для них сьогодні – це той, на який вони не наважаться.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони можуть помітити, що мріють про речі, що знаходяться поза зоною комфорту. Водночас немає нічого страшного в тому, щоб потурати собі у власних думках, проте деякими секретами не варто ділитися з іншими людьми.

Стрілець

Думки Стрільців літатимуть високо у хмарах ілюзій, поки вони насолоджуються плодами своєї діяльності. Однак варто тримати свої непомірні бажання у вузді, щоб отримати найбільшу вигоду. Люди будуть ділитися з Вами шаленими ідеями, які можуть виявитися не такими шаленими, як здавались на перший погляд.

Козеріг

У спілкуванні з близькими людьми варто бути ніжнішими, бо це в майбутньому принесе користь. Ви можете випробувати сьогодні емоційне потрясіння, якщо хтось зачепить Ваше серце. Однак не накидайтесь на це у відповідь, навіть якщо сюрприз Вас шокує.

Водолій

У Водоліїв буде не так багато часу на те, щоб виконати все заплановане на сьогодні. На щастя, їх оточуватимуть близькі та рідні люди, а також друзі. Варто скористатися їхньою зацікавленістю та залучити їх до того, що роблять Водолії.

Риби

Рибам варто розгорнути сітки своїх мрій настільки, наскільки вони зможуть. Зусилля не пропадуть дарма. Переступаючи через край висловлювання своєї індивідуальності, вони забезпечують довгу стабільність у майбутньому.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, які жінки за знаком Зодіаку можуть стати мамами у 2023 році.