RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Все їхнє життя – безперервна боротьба: які імена краще не давати дівчаткам

Деякі імена приносять своїм представницям щастя та удачу в той час, як інші несуть у собі негативну енергетику та важку долю.

Як краще не називати дівчаток, розповідає "Апостроф".

Віра

Дівчатка з цими іменами виростають сильними та авторитетними особистостями. Вони з легкістю долають будь-які перешкоди та неприємності долі, проте проблема в тому, що вони регулярно зустрічатимуться на її життєвому шляху. На шляху до щастя Віри, як правило, проходять безліч випробувань і сил на радість у них не залишається.

Олександра

Дівчата з цим ім'ям змушені все життя боротися за своє місце під сонцем і, навіть якби вони й хотіли проводити дні за сильним чоловічим плечем, часто турбота про своїх близьких лягає саме на тендітні плечі Олександри.

Читайте також: Перевірено життям: які жіночі імена притягують щастя та успіх

Інна

Інни, як правило, мають важкий характер, навіть попри їхню відкритість, емоційність і привітність. Зближуючись із людиною, вони ніколи не йдуть на поступки, при цьому вважаючи, що їм хтось щось винен. Вчиться на своїх помилках Інни також не вміють, тому часто наступають на ті самі граблі.

Надія

Від дівчат із цим ім'ям усі постійно щось чекають, а Наді все життя намагаються виправдати чиїсь очікування та відповідати чужим вимогам. Однак самим носіям імені це не в радість, і вони зі шкіри геть лізуть, щоб бути на висоті. Але якщо щось не виходить, Наді швидко опускають руки й все спочатку починати їм досить складно.

Ельвіра

Ельвіра не тільки сама любить конфліктувати з оточуючими, а й сварить між собою людей, що знаходяться поруч, тому вжитися з такою людиною зовсім не легко. Згодом з Елями перестають спілкуватися навіть найближчі, а їх характер псується остаточно. Це також суттєво впливає і на професійну діяльність.

Людмила

Ці дівчата дуже сімейні люди і дорожать своїми близькими, однак, за різними збігами обставин, саме через близьких їм доводиться переживати найсумніші події. Такі випробування залишають надто глибокі рани в душі, не дозволяючи Людмилам радіти з того, що відбувається в інших сферах їхнього життя.

Тамара

Тамарам часто змінюють їх другі половинки, а самі носії імені переживають це дуже важко – з нервовими зривами, серцевими нападами чи навіть із запоями. Як правило, перший шлюб у Тамари невдалий, а якщо виходить створити сім'ю вдруге, то вони настільки сильно емоційно прив'язуються до чоловіків, що буквально душать їх своєю любов'ю та ревнощами, а себе – нескінченними підозрами та страхами.

Раніше ми писали, жінки з якими іменами творять у ліжку дива.