RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Десять імен, які носять жінки з найсильнішою енергетикою

Ім'я впливає на характер і життєвий шлях людини, деякі роблять своїх власниць вкрай ревнивими, а інші наділяють неймовірною енергетикою.

"Апостроф" розповідає, які імена у жінок із найсильнішою енергетикою.

Ольга

Ці жінки мають гострий розум і аналітичні здібності. Добивається успіху у науці, медицині, виробництві. Ольга дипломатична і не марнославна – діти та чоловік для неї завжди на першому місці.

Марія

Марія самостійна в рішеннях та вчинках. Перш ніж зважитись на важливий крок, вона все ретельно обмірковує. Наділена справедливим характером, але в той же час їй властива безкомпромісність та норовливість.

Наталя

Ці жінки працьовиті та прямолінійні. Вони прагнуть лідерства, не забувають образ, але не схильні мститися за них. Їх уявна легковажність приховує тверду волю, сильний характер та аналітичний розум.

Олександра

Вона справляє враження владної, категоричної та вимогливої людини. Саша дуже принципова, не виносить брехні та фальші. Вона добре усвідомлює свої цілі і знає, як досягти результату.

Оксана

Ці жінки відрізняються рішучістю та винахідливістю, комунікабельністю та прямолінійністю. Оксана не любить кривдити людей, але й себе не дає ображати. Ретельно підходить до ухвалення рішень.

Тетяна

Її стриманість і скромність не повинні вводити в оману - під ними "захований" справжній вулкан енергії та пристрасті. Таня не ширяє в хмарах, твердо стоїть на ногах і цінує стабільне сімейне життя.

Ірина

Власниця імені емоційна і рішуча, вона блискавично приймає рішення, керуючись шостим почуттям. До того ж Іра має гарне почуття гумору і здатна на жертовне кохання.

Читайте також: На вас "чорна мітка": жінка з яким ім'ям ніколи не буде щасливою у шлюбі

Ганна

Ці жінки скромні, привабливі та довірливі. Ганна наділена особливою жіночністю та високим почуттям відповідальності. Для неї питання грошей вторинне, у пріоритеті – діти та чоловік, вона залишається з ним до кінця.

Юлія

Юлія добре освічена і розумна, здатна давати слушні поради. Для неї дуже важлива сім'я, причому у супутники вибирає сильного чоловіка, який дасть їй можливість жити без особливих проблем, Юля ж, зі свого боку, ніколи не допустить нудьги у їхнє життя.

Анастасія

Жінки з цим ім'ям відрізняються врівноваженістю та обачністю. Вона добре адаптується до будь-якої ситуації, не боїться проблем. Її наполегливість та працьовитість допомагають знайти правильний шлях та реалізувати його.

Раніше "Апостроф" розповідав, до жінок з якими іменами "липнуть" гроші.