RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Беруть від життя все: п'ять імен жінок, яких оберігають ангели

Ім'я накладає відбиток на життя і схильності людини, так, володарки деяких здатні зіпсувати життя близьким, а інших оберігає Всесвіт.

"Апостроф" розповідає, жінок із якими іменами любить доля.

Єлизавета

Ці жінки завжди отримують бажане, причому без особливих зусиль. Життєвий шлях Єлизавети рівний, повний везіння, без особливих тривог та різких поворотів. Багато чоловіків готові розділити з ними життя.

Ганна

Власниці імені працьовиті, відповідальні та добрі. Своєю наполегливою працею вони завжди приходять до бажаної мети. Ганни постійно навчаються чогось нового та розвиваються. Доля дарує їм не лише блискучу кар'єру, а й щасливу родину.

Ніна

Ніна завжди готова піти всупереч традиціям і підвалинам, доля благословляє її сміливість. Крім того, володарка імені впевнена у собі, наділена лідерськими якостями та точно знає, чого хоче. Вони легко досягають успіху у будь-якій сфері.

Читайте також: Десять імен, які носять жінки з найсильнішою енергетикою

Уляна

Неймовірно жіночна, ніжна та вразлива Уляна має здатність гармонізувати простір навколо себе. Поруч із ними легко та комфортно, вони чуйні та завжди готові прийти на допомогу.

Ксенія

Ці жінки відрізняються добрим і дбайливим характером, вони стають не тільки відповідальними дружинами та матерями, а й добрими керівниками. Ксенія дає близьким цінні поради та оточує їх любов'ю. Її тепло також приваблює чоловіків.

Раніше "Апостроф" розповідав, жінки з якими іменами не переносять чоловіків на дух і ображені на весь світ.