RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Відмовляться від вигідних пропозицій наприкінці січня: названо знаки Зодіаку

До кінця січня залишилося не так багато часу і деякі знаки Зодіаку встигнуть змінити роботу і отримати досить вигідні пропозиції, однак за іронією долі вирішать відмовитися від них.

Астрологи розповіли, як пише "Апостроф", хто зі знаків упустить унікальну можливість і до того ж, це вони зрозуміють далеко не одразу, а коли вже буде надто пізно.

Риби

Риби до середини місяця раптом вирішать перепочити і не витрачати свої сили, продовжуючи роботу вже з наявним матеріалом. І за ці дні вони так і не приймуть жодної пропозиції про співпрацю, навіть не збираючись вникати в їхню суть. Однак це буде необачно, оскільки їм пропонуватимуть проекти, які того вартують.

Читайте також: Гроші до них липнуть: п'ять імен жінок, які житимуть у багатстві

Діва

У Дів, як виявилося, у січні колосальна завантаженість. До початку лютого їм і в небо подивитися ніколи не буде, а не те, щоб витрачати сили на нові завдання. Вони відмовляться від найвигідніших пропозицій, оскільки ледве витягують існуючі.

Стрілець

Стрільці вирішили присвятити решту січня собі та навіть натяки на нову високооплачувану роботу відкидають зі старту. Вони, звичайно, не залишаться біля "розбитого корита", але дещо упустять, про що потім неодноразово пошкодують.

Нагадаємо, раніше ми писали про імена чоловіків, у яких завжди є гроші.