RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Україну схилятимуть до переговорів: астролог назвала непростий місяць для Зеленського

Багато астрологів прогнозують перемогу України над російськими окупантами вже у 2023 році, проте не виключають, що у березні нинішнього року Зеленського схилятимуть до переговорів.

Про це розповіла військовий астролог Ганна Вергелес на каналі People Life.

За її словами, березень стане непростим місяцем для України загалом і, зокрема, для президента країни. Починаючи з кінця лютого і першого місяця весни почнеться тиск із боку Заходу на уряд України щодо закінчення війни.

Читайте також: Путін помре як Бен Ладен, а Україні всі заздритимуть - астролог Влад Росс

"Це кулуарно, подвійні процеси. Можливо, схилятимуть до невигідних для України речей, до переговорів. Складно також уявити, як поводитиметься український уряд", - зазначила астролог.

Вона наголосила, що для України у питаннях дипломатії стануть успішними квітень та травень місяці, проте простежуються й неоднозначні прогнози, можливі несподівані зміни.

"Це нагода несподівано повернути всі свої землі. Але це астрологічна загадка, сюрпризи, пов'язані з територіями", - зазначила Ганна Вергелес.

Вона також додала, що незабаром стане актуальним питання, пов'язане з енергетикою України, найімовірніше з АЕС – можливо, буде новий шантаж ворога, пов'язаний з ядерною енергетикою України.

Раніше ми писали, що Україну до перемоги приведе одна людина.