RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Путін помре як Бен Ладен, а Україні всі заздритимуть - астролог Влад Росс

Смерть диктатора настане 2023 року

Смерть диктатора настане 2023 року Фото: Апостроф

Наприкінці грудня зазвичай прийнято підбивати підсумки року і складати побажання на рік наступний. Проте відомий український астролог Влад РОСС стверджує, що не просто озвучує побажання, а робить прогнози, які з великою ймовірністю справджуються. В ефірі Апостроф TV астролог розповів, що чекає на Україну в рік водяного кролика, коли нарешті помре Гітлер XXI століття і чи варто чекати на перемогу наступного року.

Про перемогу України

Звичайно ж, 2023 рік буде переможним. Дуже велике почуття перемоги та розуміння того, що в найближчому майбутньому ми опинимося на святі перемоги. Я був на Апостроф TV напередодні минулого Нового року і говорив тоді, що келих шампанського навряд чи підніматиму, тому що чітко передбачав, що можлива дуже велика катастрофічна аварія під назвою війна, оскільки в рік тигра відбуваються наймасштабніші війни. 1914 - Перша світова війна, анексія Австрії 1938 рік.

І найголовніше, я говорив, що може бути найнебезпечніше протистояння атомної зброї, адже 2022 рік – рік водного тигра. Саме в рік водного тигра 1962 року восени було велике протистояння атомного Армагеддону, який мало не відбувся між Хрущовим та Кеннеді. На щастя, тоді все обійшлося і обійшлося у 2022 році.

Читайте: Залужний буде під захистом Марса: астролог розповів, коли чекати на повну перемогу України

До речі, благословенний вплив планет у гороскопі нашого Головнокомандувача Валерія Залужного вже відбуватиметься у березні: Юпітер – символ переможності, з'єднається з Марсом у його гороскопі. У березні-квітні ми почнемо просто незбагненно громити російські війська і, звичайно, Крим буде українським.

А повна перемога, а це повна капітуляція рф, має дозріти в червні. Уран – планета свободи та нашої країни, входить у дім нерухомості і це буде у червні. Планета Плутон повертається з водолію, пов'язаного з рф, в козеріг, саме в день незалежності рф - 12 червня. Приблизно у цю ж дату буде оформлено перемогу нашої країни. Все схоже на те, що червень буде для нас сприятливим.

2023 буде роком водяного, небесно-блакитного кролика. Рік кролика найспокійніший, наймирніший. Зайчик найбільше боїться, всі війни світу закінчуються на році кролика.

Про повалення та смерть путіна

Є таке пророцтво, що після смерті понтифіка Бенедикта XVI згине цар москви і буде велике аплодування, всі святкуватимуть після Великодня. Як Великдень закінчиться, так буде дуже велика благодать. Тим більше, що планети в гороскопі путіна цьому сприяють. У нього чорний місяць входить у дім смерті якраз у травні-червні. Туди ж заходить Марс - планета, пов'язана з скиданням його з престолу. Цей процес може розпочатися для нього вже у лютому-березні.

А катастрофічна ситуація у гороскопі путіна буде саме у травні-червні. Але спочатку буде дуже потужний удар по його владі у лютому. Сатурн – планета складнощів та важких ситуацій, дозрівання палацових переворотів, сходиться з планетою влади Юпітером у його натальній карті.

До останнього НАТО не буде вплутуватися в цю війну, доки путін не зробить усе, щоб воно вплуталося, тому смерть путіна буде такою ж, як у Усами Бен Ладена: томагавки, удари по всіх його бункерах і знищення, а порох його буде розвіяний десь у океані, щоб навіть не залишилося в нього могили. Таке бачу знищення. Тому путін у 2023 році не існуватиме, оскільки в нього включився останній річний соляр.

Про напад з боку Білорусі

Є абсолютна домовленість між Лукашенком та Володимиром Зеленським. Поки з території Білорусі ніхто на нас не нападе, ми не руйнуємо їхній нафтогазовий комплекс, не б'ємо по їхніх військових частинах. Тому, найімовірніше, з боку Білорусі нападу не буде.

Про важливі дати 2023 року

Ще Ванга говорила, що потрібно уважно дивитися на дати, де багато двійок особливо напередодні Різдва. 22 числа 12 місяця 2022 року Володимир Зеленський о 2 годині ночі за київським часом виступав у Конгресі США, тим самим визначивши остаточну перемогу нашої країни над фейковою країною рф. Його виступ 20 разів переривався оплесками. Усі двійки "програлися" і це говорить про остаточну, безповоротну перемогу нашої країни.

У 2023 році потрібно дивитися такі дати як 20 квітня – затемнення та день народження Гітлера. Гітлер XXI століття має зникнути приблизно після цього затемнення. Також буде затемнення 5 травня.

Про бунти в росії

Після 15 січня в росії буде ще одна хвиля мобілізації, вже, напевно, загальна мобілізація. І це для нас найбільша небезпека. Але бунти в росії невідворотні. І якщо гладко пройшла перша "чмобілізація", то друга відбуватиметься дуже складно. Російські матусі не зрозуміють. Бунти в росії будуть такі ж нещадні, як і в 1917 році. Все почнеться навесні під час входження Плутона у знак водолію. Плутон - це смерть і руйнація російської федерації, пов'язана з водолієм.

Про розпад росії

Я не бачу існування росії після входження Плутона у знак водолія. Протягом найближчі 5–10 років вона розвалиться. Розвалиться щонайменше на 23 держави. Одна з них буде потужною – це західний Сибір, де й залишиться весь газ і нафта, тому жителям москви вже треба перебиратися до якогось Ханти-Мансійська.

Про наступника путіна

Вони мають мера Москви Собяніна. Це для нас найкращий варіант, тому що це людина, яка кладе плитку в Москві, заробляє на цьому гроші і їй абсолютно все одно, що відбувається навколо. У нього навіть мізки не тямлять, щоб якось воювати. Навіть більше можу сказати: якщо Собянін прийде до влади, він спокійно віддасть Крим.

Про повернення Криму

Перемогою України буде взяття Мелітополя. Я про це говорив ще півроку тому. Після взяття Мелітополя буде наш та Крим. Ми навіть можемо туди не входити, ми просто в черговий раз розіб'ємо кримський міст. А міст ми розіб'ємо в березні, розірвемо сполучення Криму з росією через Краснодарський край і вийдемо на перешийок Джанкоя. А росіяни потім самі заберуться звідти так само, як вони зробили це в Херсоні. Нам навіть не особливо треба буде воювати за Крим, бо без моста вони не мають ні провізії, ні доставки зброї. Вони самі побіжать.

Ніхто вже не віритиме путіну після того, як ми увійдемо до Криму. Це буде його остання стадія. Його голка — це кримський міст, а Севастополь — те яйце, яке буде знищено. Смерть Кощія – це взяття Севастополя.

Про ракетні атаки

29 грудня була остання масштабна ракетна атака російської федерації. Мій прогноз – більше таких атак не буде. Наголошую: це була остання серйозна атака рф по нашій енергетичній інфраструктурі. Тим більше якщо ми отримаємо системи Patriot, то нам взагалі нічого боятися.

Про повоєнне майбутнє

2024 рік буде найбільш поворотним в історії нашої країни, коли ми можемо отримати якесь китайське диво. Тобто 2024 року зростання нашої економіки буде таким, як ніколи, завдяки входженню Юпітера до зодіакального знака тільця. До речі, минулого разу під час входження Юпітера у тілець, 2012 року, Україна прийняла Євро-2012. Тому за такого ж стану Юпітера Україну прийме Євросоюз. І підуть такі інвестиції до нашої країни, що ми будемо Швейцарією східної Європи. Найбагатшою країною, а Польща нам ще заздритиме.

Читайте також

Україна не виграє війну у 2024 році - карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі розповіла, чого чекати Україні в 2024 році, який буде роком Дракона

Крим та Донбас повернуться через чотири роки - учасниця секретного "Батальйону 14"

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські розповіла коли вже закінчиться війна та помре Путін

Новини партнерів