RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Можна говорити про зміни: астролог назвала точку виходу з вкрай важкої ситуації України

Астрологи дають свої прогнози, як розвиватиметься війна з російськими окупантами, багато хто сходяться на тому, що весна стане переломним часом.

Зокрема, військовий астролог Ганна Вергелес на каналі People Life поділилася думкою, що точкою виходу з украй важкої ситуації України стане березень.

Вона зазначила, що навесні розпочнеться оптимістичний етап зростання, коли можна говорити про зміни. Березень принесе перелом, і це буде початком завершення війни.

"Вікна", через які буде видно перемогу України, будуть не раніше весни. Березень дуже насичений подіями і не лише в Україні. Але вже у квітні-червні будуть дуже добрі астрологічні аспекти. Вони дають можливість вийти на позицію, де Україна може вимагати виведення російських військ з нашої території", - зазначає астролог.

Читайте також: Окупанти отримають чітку відповідь: астролог назвав переможні місяці Залужного

Проте, вона наголошує, що війна не закінчиться в один день або навіть в один місяць. Процеси згортання бойових дій розпочнуться завдяки потужній підтримці партнерів України. У квітні-червні ми отримаємо дуже гарну підтримку озброєнням.

"Тобто зупинка активних бойових дій вже настане навесні. Це оптимістичний сценарій - початок мирного процесу. Але це також залежить і від величезної кількості інших факторів та дій людей. Якщо цього не станеться, то наступне "вікно можливостей" - це жовтень-листопад" , – додала Ганна Вергелес.

Озвучила вона і найпесимістичніші сценарії – за ними закінчення війни прогнозується на весну 2024 року – на квітень травень.

Як повідомляв "Апостроф", парапсихолог назвав ключову дату 2023 року і пояснив, чому терміни закінчення війни в Україні змістилися.