RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Одним потрібен комфорт, іншим покірність: чим відрізняються чоловіки в оцінці жінок за знаком Зодіаку

Астрологи назвали найвірніших представників гороскопу і розповіли, що цінують в жінках чоловіки різних знаків Зодіаку.

"Апостроф" розповідає про те, що найважливіше у жінці для кожного знака Зодіаку.

Знаки Зодіаку розділені за стихіями:

  • Повітряні знаки: Близнюки, Терези та Водолій
  • Вогняні знаки: Овен, Лев та Стрілець
  • Водні знаки: Рак, Скорпіон, Риби
  • Земні знаки: Телець, Діва, Козеріг

Овен

Належить до вогненних знаків, наділений сильним характером і живим розумом, любить домінувати у стосунках. Найкращим вибором для них стануть жінки повітряних знаків, які мають легкий характер і здатні підкорятися, не втрачаючи при цьому своєї індивідуальності.

Телець

Ці хлопці обома ногами твердо стоять на землі, цінують практичність, матеріальні блага та міцне здоров'я. Їм оптимально підходять жінки водної стихії, які створять ідеальні умови, щоб чоловік досяг успіху.

Близнюки

У пріоритеті для цих чоловіків комфорт, причому радше душевний, ніж матеріальний. Їм буде добре поруч із жінкою, яка не створює проблем, весела, легка на підйом і завжди готова вирушити з ним назустріч пригодам.

Рак

З одного боку представники знаку люблять родину, а з іншого – ненавидять побут та бояться рутини. Вони в захваті від жінок, які ведуть активний спосіб життя і віддають перевагу подорожам а не сімейним радостям.

Лев

Вони потребують поклоніння, вимагають абсолютного кохання, компліментів та похвал. Лев – однозначний лідер і шукає супутницю, яка готова завжди бути на других ролях. До того ж вона має постійно давати йому відчуття, що він – найкращий у світі.

Діва

Діва - не лише перфекціоніст, а й вкрай вимогливий та прямолінійний хлопець. Він хоче бачити поряд дівчину, яка розуміє і дуже чесна. Ідеально, якщо вона також надихатиме його на нові звершення.

Читайте також: Чоловіки з ними не виживають: жінки з якими іменами найчастіше стають вдовами

Терези

Найуживливіший знак, ці чоловіки спокійні та готові до компромісів, що є запорукою щасливих стосунків. Щоправда, надто напориста та активна дівчина їх стомлює, тож представниці вогненної стихії – не для них.

Скорпіон

А ці чоловіки мають складний характер, владні, ревниві і не виносять дурості. Їм потрібна супутниця, яка стане для них учителем, але непомітно для самого Скорпіона - вона має поступово змінювати його на краще.

Стрілець

Стрілець цінує свободу, а в людях захоплюється розумом та ерудицією. Вони в захваті від жінок із тонким розумом, готовністю завжди вчитися новому та йти вперед. Стрілець шукає не тільки ту, хто поділяє його цінності, але й стимулюватиме на нові подвиги.

Козеріг

Реаліст до мозку кісток, матеріальне для нього найважливіше. Цей чоловік маніакально працьовитий та відповідальний. Шукає жінку, яка цінуватиме всі його здобутки і не дозволить йому зробити роботу єдиним сенсом життя.

Водолій

Відрізняються неординарністю та мінливістю настрою. Сьогодні він на вершині блаженства, а завтра – на дні депресії. Йому буде добре з представницею повітряної стихії, яка легко підлаштовуватиметься під його настрій. А от приборкати його здатна лише представниця вогняних знаків.

Риби

Тонка душевна організація робить цього чоловіка вразливим та схильним до образ. Вони дуже емпатичні та глибоко емоційно прив'язуються до партнерки. Йому потрібна делікатна супутниця, яка буде зважати на його натуру і не скривдить.

Раніше "Апостроф" розповідав про трьох найжадібніших жінок за знаком Зодіаку, які вимірюють кохання грошима.