RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Прекрасні дияволиці: п'ять найжорстокіших жінок за знаком Зодіаку

Деякі жінки відрізняються особливою ніжністю та добрим серцем, інші ж – здатні піти по головах заради досягнення власних цілей.

"Апостроф" розповідає про найжорстокіших жінок за знаком Зодіаку.

Читайте також: Завжди згадують минуле кохання: кому по гороскопу важко забути колишні стосунки

Рак

Раки – веселі та безтурботні жінки, які, водночас, відрізняються сильною запальністю. Достатньо одного кривого слова на їхню адресу, щоб вони спалахнули як сірник. Заспокоїти Рака буде завданням зі "зірочкою". Крім того, вони дуже уразливі. Часто – по-дитячому і дуже наївно.

Діва

На перший погляд, ці жінки можуть здатися символом турботи та домашнього затишку, ось тільки вони часто бувають справжніми домашніми тиранами. У своїй оселі вони завжди лідери, тут абсолютно все підкоряється виключно їм. Ті, хто не виявить бажання жити в їхньому будинку за їхніми правилами, щодня піддаватимуться терору. Головне бажання Діви - покірність і слухняність.

Козеріг

Це проникливі та трохи холодні жінки, які рідко підпускають до себе представників протилежної статі. Для цього чоловікові потрібно відповідати серйозним критеріям відбору. Зокрема – бути конкретним, прямим та цілком зрозумілим, прогинатися під жінку. Якщо ж він чинитиме опір, у парі почнуться пожежі.

Овен

Овни буквально за кілька секунд можуть перетворитися на справжніх тиранів. Часом у них неможливо впізнати тих милих та прекрасних леді, якими вони були ще лічені хвилини тому. Зашкалююча лють, у яку вони можуть іноді впадати, призводить до плачевних результатів. Тому відмовляти їй і взагалі розмовляти з нею категорично, нікому не рекомендується. Собі ж дорожче! Ці моменти необхідно перечікувати, згладжуючи "гострі кути", намагаючись знайти компроміси.

Скорпіон

Це не просто жінки, а справжнісінькі пастки. Вони дуже привабливі, але потрапивши під їх чари, ви опиняєтеся не в м'яких і пухнастих лапках, а в потужних кліщах! Краще ніколи не мати їх у списку своїх ворогів: вони ніколи не здадуться і не відступлять від свого

Раніше "Апостроф" повідомляв про три жіночі імені, власниці яких найчастіше стають вдовами.