RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Все життя слухають маму: топ-4 імені найслабохарактерних чоловіків

Астрологи спочатку назвали імена чоловіків, з якими неможливо ужитися через складний характер, а зараз визначили, яке чоловіче ім'я наділяє його власника безвольністю.

Про це астрологи розповіли "Апострофу".

Тимофій

Читайте також: У них завжди все виходить: шість рекордсменів з везіння серед знаків Зодіаку

Тимофій не любить брати на себе відповідальність та ухвалювати серйозні рішення, тому ці обов'язки дорослої людини від успішно делегує на свою маму, яка готова допомагати сину у всьому, незважаючи на те, що це тільки ускладнить його майбутнє життя.

Олексій

Олексія виховували в атмосфері не те що поваги до матері, а справжнього поклоніння її персоні. У його житті мати - найголовніша людина, її слово - це закон. З одного боку, це здається нормальним, однак саме така поведінка заважає Олексію самостійно ухвалювати рішення, будувати стосунки й навіть знаходити роботу.

Іван

Характер Івана може бути складним, зокрема через те, що він уперто відмовляється дослухатися до когось, окрім своєї матері. На його думку, тільки вона знає, як йому краще жити, з ким дружити, де працювати й кого любити.

Федір

Федір теж надзвичайно залежний від своєї мами, він і кроку без її схвалення не ступить, тому в житті йому важко соціалізуватися, знайти роботу чи створити власну родину. Це той тип чоловіків, які в дорослому віці радяться з мамою, які їм шкарпетки купувати.

Раніше "Апостроф" повідомляв про імена пар, які ніколи не знайдуть щастя у стосунках.