Лайм

Топ-7 універсальних подарунків на День святого Валентина, які сподобаються і жінці, і чоловіку

Що подарувати коханій людині на 14 лютого

Через кілька днів настане найромантичніше свято у році – День закоханих, а це означає, що настав час вибирати подарунки своїм половинам. Оскільки 14 лютого - день кохання та романтики, тому сміливо можна відмовлятися від потрібних та корисних речей на користь приємних та романтичних. Ми зібрали ідеї подарунків на День святого Валентина, які сподобаються і жінці, і чоловіку.

Настільна гра для двох

Настільна гра для закоханої пари дозволить відволіктися від тривожних думок, захоплююче провести час і краще впізнати одне одного. До того ж такий подарунок особливо актуальний у нинішніх реаліях, коли через російські обстріли багато українців змушені годинами сидіти без електроенергії.

Фото: pixabay.com

Урок масажу

Подаруйте своїй коханій людині заняття з вивчення масажних методик. Суть уроку полягає в тому, що досвідчений фахівець показує, як правильно розминати різні зони тіла, потім пара по черзі відпрацьовує прийоми один на одному.

Романтична вечеря

Для багатьох такий сюрприз може здатися банальним і зовсім не оригінальним, але іноді це гарна нагода, щоб у черговий раз висловити свої почуття. Романтична вечеря при свічках, з атмосферною музикою, смачними стравами власного приготування, сексуальним настроєм – найкращий подарунок на День святого Валентина.

Читайте також: Ідеально до Дня закоханих: рецепт шоколадного торта Наполеон із заварним кремом.

Фото: pixabay.com

Фотосесія у стилі Love Story

Фотозйомка про вашу історію кохання – ще один універсальний подарунок на 14 лютого. Вибираючи такий сюрприз, краще заздалегідь знайти фотографа, красиві локації та підібрати романтичні образи.

Веселі капці

Такий подарунок не тільки подарує позитивні емоції, а й забезпечить тепло, затишок і завжди нагадуватиме про ваші старання та турботу.

Читайте також: День закоханих 2023: як правильно вибрати подарунок за знаком Зодіаку.

Рідкісний сорт кави або чаю

Любителі чаю або кави напевно оцінять такий подарунок на День святого Валентина. Підберіть відповідну упаковку, щоб надати коробці святкового вигляду.

Фото: pixabay.com

Кулон або браслет із символічним гравіюванням

Подаруйте коханій людині прикрасу з улюбленою фразою або важливою датою. Такий подарунок на День закоханих оцінять і чоловіки, і жінки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита