RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Люди з "чорною міткою": топ-5 імен чоловіків, які ніколи не розбагатіють

У деяких чоловіків є великі шанси розбагатіти після 40 років у той час, як інших володіти великими грошима просто не судилося - це стосується Степанов, Костянтинов, Глєбов, Арсенієв і Вадимов.

Про це повідомляє "Апостроф".

Степан

Чоловік із цим ім'ям здатний і цвях забити, і полагодити кран на кухні та змайструвати будиночок на дереві для дітей. А ось монетизувати свої вміння він не вміє. Тому, часто, так і залишається в житті бідним добряком із золотими руками.

Костянтин

Кості багато мріють і вже з дитинства уявляють у якій сфері стануть мільйонерами. На жаль, реальність виявляється не такою райдужною, проте це не заважає носію імені бути чудовим відповідальним офісним працівником.

Читайте також: Спочатку вони можуть здаватися добрими і щедрими: п'ять найпідступніших чоловічих імен

Гліб

Чоловік із цим ім'ям любить гарне життя, проте коштів на нього часто не вистачає. Невміння Гліба управляти фінансами та відсутність амбіцій часто заважають йому досягти вищого рівня добробуту.

Арсен

Саме надмірна ощадливість та економність не дозволяє Арсенію досягати великих фінансових висот – йому здається, що для життя й так достатньо. Чоловік із цим ім'ям байдужий до матеріальних благ і звик задовольнятися малим.

Вадим

Носій цього імені не вміє складати бюджет і розпоряджатися грошима, часто опиняється у боргах, затіявши черговий "вигідний" бізнес.

Раніше ми писали, які чоловічі імена дратують жінок.