RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Гроші поллються рікою: п'ять чоловічих імен, володарі яких стануть багатими після 40

Кожна людина має можливість заробляти гроші, але деякі можуть заробити, будучи носієм певного імені. Це стосується не лише жінок, а й чоловіків.

"Апостроф" назвал імена чоловіків, які можуть стати багатими після 40 років.

Читайте також: Спочатку вони можуть здаватися добрими і щедрими: п'ять найпідступніших чоловічих імен.

Михайло

Чоловіки з цими іменами мають такі якості: вони - артистичні, цілеспрямовані, гнучкі характером і дуже прудкі. У них при вдалому збігу життєвих обставин до 40 років буде не лише широка біла посмішка, а й мільйони прибутків у кишенях.

Георгій

Це благородне та гарне ім'я. У них є дар від народження: вони тонко відчувають будь-яку виграшну грошову стратегію, не бояться ризикувати, діють вчасно і тому завжди живуть у достатку. Гроші їх люблять, тому дістаються носіям цього імені легко та просто.

Тимур

Тимур не просто гарне ім'я для чоловіка, але ще й заряджене грошовою енергетикою. Екстрасенси та ясновидці часто пророкують чоловікам з ім'ям Тимур успішну кар'єру та гідний заробіток. Ближче до середнього віку десь після 40 років носії цього імені зазвичай вириваються в лідери і починають гребти гроші лопатою.

Богдан

У чоловіків з ім'ям Богдан у житті рідко трапляються проблеми, нестабільності або труднощі з вибором. Вони завжди твердо знають, чого хочуть, і ніщо не завадить власникам цього імені заробляти мільйон на місяць вже до 40 років.

Костянтин

Чоловіки з цими іменами легко переживатимуть фінансові кризи, бо розбагатіють вже в дорослому віці, навчившись правильно поводитися із заробленою чесною працею. Гроші їх також люблять тому, щойно носій імені визначиться зі способом їх отримання, багатство не змусить себе довго чекати.

Раніше "Апостроф" повідомляв про чоловічі імена, власники яких схильні до алкоголізму.