RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

З ними асоціюється негатив: топ-5 чоловічих імен, які дратують жінок

До деяких чоловіків жінки ставляться надзвичайно позитивно, навіть коли знають тільки його ім'я. Водночас інші, попри всі намагання, не можуть отримати бажаної уваги від протилежної статі.

Астрологи назвали "Апострофу" п'ять чоловічих імен, які змушують жінок дратуватися.

Іван

Івани можуть бути неймовірними чоловіками з приємною зовнішностю, легким характером і успіхами в житті, однак у деяких жінок, коли вони чують про чоловіка на ім'я Іван, виникає асоціація з персонажем казок Іван-дурник. Це, звісно, може відвернути жінку від такого чоловіка.

Читайте також: Проведуть старість у злиднях: 5 чоловічих імен, носії яких залишаться без копійки в кишені

Олександр

Дами можуть ставитися упереджено до власників імені Олександр через його розповсюдженість. Вони вважають, що така людина загубиться у сірій масі, однак не кожна розуміє, що людина робить ім'я, а не ім'я людину.

Сергій

Це чоловіче ім'я теж надзвичайно часто зустрічається, через що багато жінок мають не одного знайомого Сергія. Іноді один Сергій може зіпсувати жінці настрій, і після цього вона недолюблюватиме всіх власників такого імені.

Олег

Ім'я Олег прийшло зі Скандинавії , де ним називали стародавніх вікінгів. Звучання імені може здатися деяким жінкам занадто жорстким. Вони переконані, що власники цього імені агресивні й злі чоловіки.

Валентин

Водночас ситуація з Валентинами протилежна до ситуації з Олегами. Жінки переконані, що Валентин - це занадто м'який чоловік без власної думки, який не зможе стати гідним партнером. Однак це лише упередження.

Раніше "Апостроф" повідомляв про чоловічі імена, власники яких схильні до алкоголізму.