RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Їм не вистачає сили волі: чотири імені чоловіків, які легко скочуються у алкоголізм

Езотерики розповіли, жінки з якими іменами не знають міри у вживанні алкоголю та назвали чоловічі імена, власникам яких загрожує алкоголізм.

"Апостроф" розповідає, чоловіки з якими іменами легко стають алкоголіками.

Валерій

Ці чоловіки від природи мають слабку фізичну стійкість до спиртного, після випивки вони прокидаються абсолютно розбитими. Крім того, Валерій схильний потрапляти у психологічну залежність від алкоголю. Щоб не зруйнувати своє життя, цим чоловікам краще взагалі відмовитись від спиртного.

Микола

Хоча досить довго може здаватися, що все під контролем, алкоголь може наробити бід у житті цих чоловіків. Справа в тому, що під впливом спиртного в Миколі може прокидатися безконтрольна агресія. Під впливом бажання довести всьому світу, хто тут головний, власник імені здатний на абсолютно неадекватні вчинки.

Читайте також: Топлять проблеми у склянці: названо знаки Зодіаку, які дуже люблять випити

Богдан

Загалом Богдан – сильна та цілісна натура, проте спиртне – його слабке місце. Він не може відмовитися випити при нагоді і абсолютно не знає міри. Проблема посилюється тим, що Богдан дуже товариський та любить компанії, тому дуже часто буває нетверезий – привід випити у нього є завжди.

Олександр

Ці хлопці теж легко впадають у алкогольну залежність – вони не схильні прислухатися до інших та впевнені, що все під контролем. Їхня самовпевненість грає з ними поганий жарт - коли близьким уже ясно, що Олександру час зав'язувати зі спиртним, він керується лише своїми відчуттями і продовжує пити.

Раніше "Апостроф" розповідав, чоловіки з якими іменами стають ідеальними друзями для жінок.