RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Справжні шибайголови: п'ять імен, які носять найноровливіші діти

Езотерики розповіли, які імена давати дітям у 2023-му році, щоб вони росли щасливими та успішними і назвали імена, які надають своїм маленьким власникам непосидючості та запальності.

"Апостроф" розповідає, які імена роблять дітей "важкими".

Тарас

Тарас відрізняється складним характером, він рухлива і дуже вперта дитина з надто чутливою натурою. Йому дуже важко контролювати емоції і не отримавши бажаного Тарас закочує істерику.

Олександра

Ця дівчинка ніколи не здається. Вона вимагатиме виконати її бажання, доки не досягне свого. Мова може йти про іграшку або бажання покататися на гойдалках, але Саша не заспокоїться, поки все не буде так, як вона хоче.

Петро

Непоступливий і примхливий Петрик здатний влаштувати сцену на рівному місці. Його жорсткий і вибуховий характер доставляє батькам безліч проблем. Відмова хоч у чомусь неминуче призводить до грандіозного скандалу.

Читайте також: Виросте чарівною, але наївною: як краще не називати дівчаток

Ангеліна

Дівчинка з таким ангельським ім'ям раз у раз спалахує гнівом і злиться з найменшого приводу. Вона дуже вперта і не погоджується на компроміси. Ангеліна з раннього дитинства претендує на лідерство серед однолітків і так само поводиться з батьками.

Станіслав

Цей хлопчик дратівливий, неврівноважений та запальний. Захищаючи свої інтереси у дитячому колективі, він грубий та агресивний. Стасик груб з усіма, хто зважиться його критикувати - батьками, вчителями. Його самолюбство легко зачепити.

Валерія

Жорстка Валерія бачить себе в одній ролі - командира. Вона імпульсивна, емоційна і дуже легко ображається. Бурхливо і жорстко відстоює свою думку, любить сперечатися і легко виходить із себе. Лєра "заводиться" з найменшого приводу.

Раніше "Апостроф" розповідав, пари з якими іменами ніколи не знайдуть щастя.