RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

На Путіна чекає великий сюрприз від ЗСУ: астролог Влад Росс назвав ключові дати війни в березні

Передбачити розвиток подій на війні в Україні намагаються не лише військові експерти, а й астрологи. Так, вони очікують, що березень 2023 року багато в чому стане поворотним місяцем та принесе добрі для України події.

Такий прогноз дає астролог Влад Росс, інформує "Главред".

За його словами, вже в березні Україна почне перемагати, оскільки, наприклад, у гороскопі генерала Залужного, з'єднаються планета щастя, успіху та перемоги Юпітер із планетою війни Марсом. Крім того, планета великого щастя Юпітер з'єднається на небі з Венерою та Місяцем.

Але не обійдеться і без негативних моментів – у середині березня, 13-19 числа, очікуються дуже напружені аспекти, які можуть принести раптові гострі події, особливо жорстким буде період 13-16 березня.

"У цей час можливі дуже важливі події. Петля Марса може бути дуже знаковою, наприклад, може позначитися на Кримському мосту", - наголосив Влад Росс.

Він також розповів, що після 19 березня Меркурій перейде до Овна, а за кілька днів туди ж попрямує і Сонце.

Читайте також: Окупанти отримають чітку відповідь: астролог назвав переможні місяці Залужного

"Тому початок нового астрологічного року цього разу збігатиметься з молодиком 21 березня. Це чудовий момент для початку контрнаступу української армії. Тим паче 23 березня Плутон, планета смерті та руйнування, увійде на знак Водолія. Оскільки Росія перебуває під впливом Водолія, Плутон буде нести їй смерть", - пояснив астролог.

Про кардинальні зміни у березні також свідчить зміна знаків не лише швидких планет, але ще й деяких повільних – Сонця, Меркурія, Марса, Венери, Сатурна, Плутона.

"7 березня о 15:35 Сатурн, який керує путінським режимом, перейде зі знака Водолія в Риби. Після цієї дати почне сипатися режим Путіна, його вертикаль влади, після чого на нас чекають дуже важливі події", - розповів Росс.

Він також додав, що повня 7 березня збігається з моментом, коли Сатурн змінює знак Зодіаку і переходить у Риби. Вона також буде провісником напружених транзитів Марса – на фронтах варто чекати на велику війну.

"У березні можливі швидкі та несподівані події. А на Росію чекає великий сюрприз від України, точніше так – дуже великі сюрпризи летітимуть у бік РФ", - резюмував Влад Рос.

Раніше ми писали, що у 2023 році на зміну "зірці смерті" прийде "мирна четвірка", завдяки чому з'являється шанс зупинити повномасштабну війну, терміни закінчення якої розтяглися, але наступна дзеркальна дата покаже, наскільки вони будуть "зсунуті".