RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Три головні щасливчики березня: яким знакам Зодіаку можна забути про проблеми з грошима

Для деяких знаків Зодіаку березень стане непростим місяцем у той час, як для трьох інших у цей період посміхнеться успіх – особливо це стосується фінансової сфери.

Про це розповіла астролог та таролог Анжела Перл на своєму YouTube-каналі.

Овен

Представники цього знаку Зодіаку відчують на собі везіння буквально у перші дні березня – вони можуть виграти у лотерею або отримати несподіваний подарунок. Гроші також можуть прийти у вигляді підвищення на роботі, премій, компенсацій або інвестицій. Цього місяця не рекомендується брати на себе надмірну відповідальність.

Читайте також: Фортуна їм посміхнеться: яким знакам Зодіаку пощастить у березні 2023 року

Близнюки

Цього місяця на Близнюків чекає безліч варіантів і можливостей, пов'язаних із саморозвитком та отриманням нових навичок. Все це обов'язково дасть свої плоди вже найближчим часом. Так, на представників знака Зодіаку може чекати підвищення на роботі або вони почнуть розвивати власну справу.

Терези

Терези можуть отримати гроші, пов'язані з судовими розглядами – це можуть бути аліменти або гроші, які ви давно очікуєте отримати від іншої людини. У районі молодика 10 березня Терезам можуть допомогти фінансово. Також у ці дати вони можуть влаштовуватися на роботу або найняти когось до себе.

Раніше ми писали, яким знакам Зодіаку, за словами астрологів, березень принесе фінансові труднощі.