RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Справжні "щури": три імені, які носять найжадібніші чоловіки

Ім'я кожної людини є однією з визначальних рис особистості. Вона може суттєво вплинути на характер та поведінку чоловіка. Зокрема, деякі представники сильної стати нізащо не витратиться, навіть якщо вони мають гроші.

"Апостроф" називає імена чоловіків, які ніколи і нізащо не витратять зайвої копійки.

Читайте також: Буде багато перемог, кохання та грошей: прогноз астролога на 2023 рік для всіх знаків Зодіаку

Роман

Ці чоловіки часто дуже багаті та успішні, тому готові витратитися на все, що підтримає їхній імідж в очах інших людей. Вони готові платити величезні гроші на дорогі телефони, автомобілі та костюми з останніх колекцій модних будинків. Ось тільки витрачати Рома буде виключно на себе коханого, а ось їх друга половинка навіть за каву в кафе має платити самостійно. У стосунках ці чоловіки стають скупердяями. Навіть для своїх дітей вони не витратять зайвої копійки, привчаючи їх до аскетизму та жорсткої економії.

Костянтин

Кості також перебувають у списку головних скряг. Вони ночами перераховуватимуть кожну копієчку, змушуючи дружину зашивати колготки, але дико ображаються, якщо їх називають дріб'язковими. Кожну куплену чашку кави або тюльпан у целофані Костя запам'ятає на все своє життя.

Дмитро

Жадібність цих чоловіків часто сягає корінням у їх дитинство і юність, коли фінансові можливості батьків не давали їм можливість шикувати. Коли вони починають самостійно заробляти, хочуть всього і відразу! Але лише для себе. Вони тремтітимуть над кожною гривнею і не віддадуть зайвої копійки навіть своїй коханій жінці чи дитині, якій потрібно здати гроші на ремонт класу чи екскурсію. Ображатися на них не потрібно, є ймовірність, що цей чоловік зміниться після відвертої душевної розмови. Спробуйте донести до нього, що жоден ніхто і ніколи не любить .

Нагадаємо, раніше "Апостроф" також називав топ-5 імен чоловіків, які ніколи не розбагатіють.