RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Щоб не перетворитись на жалюгідну подобу Росії: астролог розповів, як Україні стати лідером демократичного світу

Україна у 2024 році має повністю змінити підхід до формування влади та стати лідером демократичного світу. Якщо такий шанс буде втрачено, то вже 2025 року Україна перетвориться на жалюгідну подобу Росії.

Такий прогноз зробив ведичний астролог Алакх Ніранджан, інформує "Апостроф".

За його словами, народ України має у 2024 році вигнати всіх "торговців з парламенту", а на їхнє місце мають прийти "наставники". І питання не у конкретних людях у владі, а у самій системі.

Читайте також: Точно не цього року? Астролог назвав терміни завершення війни в Україні

"Система в Україні має бути налаштована на дхарму - сукупність встановлених норм і правил, дотримання яких необхідне для підтримання порядку. Людина за своєю суттю наставник, який прагне істини та правди. І ось такі люди мають бути у владі України на рівні законотворчості. І такі люди повинні контролювати ЗМІ, які формують світогляд, а не ганяються за брудними скандалами та сенсаціями, і якщо в Україні ці два моменти здійснити, то всі в країні налаштуються, але якщо Україна проґавить свій шанс, то стане гірше, ніж Росія за всіма рівнями розвитку", - каже Ніранджан.

Він зазначив, що якщо Україна упустить свій шанс, то наступна війна буде вже у 2027 році між Індією, Китаєм, Пакистаном та ще якимись країнами.

"Зараз увесь світ залежить від України. Не більше і не менше. Або Україна вирішить питання повернення до світового вчення "дхарми", тобто душі, або Індія. Якщо ні та, ні інша країна не зроблять цього, то багато людей буде знищено війнами і стихійними лихами. І якщо Індія також упустить свій шанс стати духовним лідером світу, то вже у 2032 році світ чекають серйозні потрясіння, внаслідок яких загинуть дуже багато людей", - підсумував астролог.

Раніше ми писали, що, за словами астролога, чекає Україну з травня по червень.