RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Діви відчують втому, а Стрільці – енергію: гороскоп на 4 березня

Астрологи, які щодня складають гороскопи для знаків Зодіаку, розповіли, що чекає на кожного з нас у суботу, 4 березня.

Про це повідомляє "Апостроф".

Овен

Овни відчуватимуть себе більш вразливим, ніж зазвичай. Їм рекомендується не впадати у крайнощі і приймати рішення, засновані на емоціях.

Читайте також: Невиправні романтики: три знаки Зодіаку, які закохуються з першого погляду

Телець

Тільці можуть зіткнутися з деякими перешкодами, але не варто зневірятися. Натомість варто знайти новий підхід до вирішення проблеми.

Близнюки

Близнюки можуть почуватися емоційніше, ніж зазвичай. Не треба боятись поділитися своїми почуттями з близькими людьми.

Рак

Раки зіткнуться з деякими неприємностями на роботі. Краще зберігати спокій і не дозволяти емоціям взяти гору над собою.

Лев

Левам не потрібно боятися брати на себе більше відповідальності та шукати нові виклики. Це може призвести до великих успіхів у майбутньому.

Діва

Діви відчуватимуть себе трохи втомленими та виснаженими. Варто знайти час для відпочинку та відновлення сил.

Терези

У Терезів буде особливо яскраве почуття прекрасного та вміння насолоджуватися життям. Не треба відмовлятися від запрошення на цікавий захід чи зустріч із друзями, це може принести їм багато радості та нових знайомств.

Скорпіон

Скорпіони відчують деяку невизначеність у своїх справах, але не треба переживати – це тимчасове явище. Краще насолодитися тишею та спокоєм, відпочити від суєти та вирішити деякі незавершені справи.

Стрілець

У Стрільців буде багато енергії та бажання зайнятися справами, які їм цікаві. Варто бути відкриті новим можливостям і не боятися ризикувати - це може принести успіх у бізнесі чи особистому житті.

Козеріг

Козерога можуть мати справу з деякими труднощами, але це тимчасово. Краще подивитись ситуацію з різних сторін і знайти нові шляхи вирішення проблеми.

Водолій

Водоліїв буде багато нових ідей і бажання експериментувати. Не треба боятися виходити за рамки звичайних схем - краще пробувати щось нове.

Риби

У Риб може виникнути бажання усамітнитися і відпочити від суєти. Не варто боятися собі трохи часу на самопізнання та роздуми про свої цілі та мрії.

Раніше "Апостроф" розповідав про найбезвідповідальніші знаки Зодіаку.