RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

П'ять пар імен, власники яких пронесуть кохання один до одного до кінця життя

Існують такі чоловічі та жіночі імена, власники яких ідеально підходять за характером і здатні пронести кохання один до одного до кінця життя.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Невиправні романтики: три знаки Зодіаку, які закохуються з першого погляду

Як зазначають фахівці, таким парам долею судилося збудувати міцні відносини. Вони швидко знаходять спільну мову, уміють бути відкритими та чути потреби своєї другої половинки, готові йти на компроміс. Такі пари можна сміливо назвати ідеальними та гармонійними.

Алла й Валентин

Жінки з іменем Алла - імпульсивні, люблять одноосібно встановлювати в оселі закони. Тоді як чоловіки на ім'я Валентин - добрі та м'які. Вони завжди готові підставити плече, допомогти у будь-яких проблемах та труднощах.

Жанна та Тихон

Жанни - доволі емоційні. Для них звично домінувати та командувати у відносинах. Тихони ж - натомість спокійні та романтичні. Здатні доповнити свою другу половинку, підіграти їй, спрямувати енергію у правильне русло і згладити напружені ситуації.

Юлія і Володимир

Володимир - владний й упевнений "альфа-самець", тоді як Юлія - мудра та стримана. Такі жінки за допомогою турботи та ніжності вміють переконати та змусити зробити все так, як хочуть вони.

Ольга й Микола

Микола - від природи марнославний і велелюбний. Він багато присвячує часу роботі, тоді як Ольга може стати вірною супутницею в житті. Такі жінки вразливі, тонкі персони, які потребують особливої уваги.

Катерина й Костянтин

У таких стосунках може бути довіра, повага до особистих кордонів. Вони рідко критикують один одного, вміють переносити недоліки і не прагнуть нічого змінити в характері та поведінці партнера.

Також "Апостроф" писав, у кого в 2023 році найбільше шансів зустріти кохання.