RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

22 травня

21 травня

Всі новини

Фортуна на їхньому боці: шість імен, яким усміхається успіх

Існують такі імена чоловіків і жінок, яким частіше за інших щастить в азартних іграх. Фортуна завжди на боці: Олександра, Сергія, Андрія, Олени, Наталії та Світлани.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Фортуна їм посміхнеться: яким знакам Зодіаку пощастить у березні 2023 року

Олександр

Такі чоловіки рішучі, не бояться ризикувати, готові поставити на кін все, що є. Олександри вірять у свою перемогу і щоразу дивуються, коли виграють.

Сергій

Власники такого імені працьовиті, впевнені у собі. Ризикують лише, якщо знають, що вдасться заробити пристойну суму. Вони наполегливі і впевнені і йдуть до поставленої мети.

Андрій

Андрії мрійливі. Вони любителі перевіряти свою інтуїцію на міцність, однак такі чоловіки не втратять. Якщо не пощастить сьогодні, то повернуться завтра та закінчать розпочате.

Олена

Олени сміливі, не бояться ризикувати. Їм подобається щоразу відкривати для себе нові види азартних ігор: рулетка, покер чи блек-джек.

Наталя

Власниці такого імені мудрі, підходять до ігрового процесу з обережністю, підвищують ставки повільно і можуть зупинитися.

Світлана

Світлани позитивні, не опускають руки перед труднощами. Якщо сьогодні не пощастило, то завтра обов'язково придбають лотерейний квиток і спробують знову зірвати джекпот.

Раніше "Апостроф" повідомляв про п'ять чоловічих імен, власники яких легко піддаються впливу чорної магії.