RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Повернення територій та наступ ЗСУ: астрологи назвали ключові дати березня

У березні Сили оборони можуть піти в наступ і повернути частину захоплених росіянами територій. Загалом цей місяць є трансформаційним періодом.

Свій прогноз на березень дали ведичні астрологи Анна та Олексій Суханови в Instagram.

У річній карті України настав напружений трансформаційний період, який триватиме з 24 лютого до 19 квітня. Трансформація, за словами астрологів, принесе зміни у бік зростання, розвитку та сили. Наступний період у річній карті України (з 19 квітня до 17 червня) буде позитивним, продуктивним та передбачає можливості розширення території країни.

"У трансформаційний період ми не виключаємо можливість наступу української армії та повернення певних українських територій, які зараз перебувають під тимчасовою російською окупацією. Можливе і відкриття нового фронту. Цей період також може бути ментально неспокійним, містити в собі події та ситуації, в яких є ще неясність, невизначеність, затягування. Спроби наступу російської армії цей період також можливі, проте вони не матимуть значних успіхів", - зазначають астрологи.

Читайте також: Постачання зброї ЗСУ дадуть результат: астролог дала прогноз на весну

Вони також розповіли, що у березні до України надійдуть військові ресурси та нове озброєння. Однак на цьому фоні є ризик посилення ядерного шантажу з боку РФ та можливі спроби залякування, пов'язані із ЗАЕС.

"Березень буде дуже емоційним місяцем. Він може створювати емоційні гойдалки від позитивних до негативних. Особливо ця тенденція може посилитися після 12 березня", - резюмували астрологи.

Раніше "Апостроф" розповідав, коли за прогнозом астролога Влада Росса пройде парад перемоги України на Хрещатику.