RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Прийдуть за порадою до подруг у березні: три жіночі знаки Зодіаку

Астрологи раніше розповіли, хто найкраще вміє зберігати таємниці та назвали представниць гороскопу, які прийдуть за порадою до подруг у березні.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Завжди згадують минуле кохання: кому за гороскопом важко забути колишні стосунки

Овен

Народжені під цим знаком останнім часом не так часто бачилися з подругами, однак до середини березня це компенсують. Вони активно почнуть зустрічатися з усіма, кого знають. Овни дійдуть висновку, що заплуталися і не можуть ухвалити рішення самі. Тому попросять подруг допомогти. Навіть наполягатимуть на тому, щоб ті брали активну участь у їхньому житті.

Близнюки

Близнюки також не зможуть ухвалити самостійне рішення, хоч для них це не властиво. Відтак, до середини першої декади березня вони стоятимуть на порозі подружок. Чекатимуть порад, як діяти, щоб не залишитися біля розбитого корита.

Стрілець

Представниці цього зодіакального сузір'я теж самотужки не зможуть остаточно визначитись із чимось. Стрільці бігатимуть по всіх своїх подругах та розповідатимуть, що в них відбувається, проситимуть дати своє бачення ситуації. Примітно те, що поради отримають, але не факт, що останнім слідуватимуть.

Раніше "Апостроф" розповідав, яким знакам Зодіаку не можна довіряти секрети.