RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Найніжніші та найпалкіші: сім імен, які носять найкращі коханці

Ім'я відбивається на характері і схильностях свого власника, деякі роблять чоловіків хронічними скиглиями, а інші - найкращими коханцями.

"Апостроф" розповідає, які імена носять найпристрасніші та найніжніші чоловіки.

Єгор

Єгор - "принц на білому коні", завжди готовий "врятувати принцесу від дракона" - він схильний вступати в інтимний зв'язок із заміжніми жінками, які не задоволені своїм життям. Він чуттєвий і пристрасний, але щойно його обраниця захоче покинути чоловіка і пов'язати своє життя з ним – Єгор втрачає інтерес.

Кирило

Під зовнішньою холодністю чоловік приховує бурхливий темперамент. Його амплуа - "поганий хлопець", якого кожній хочеться "приручити" і зробити краще. До того ж Кирило постійно вдосконалює свою сексуальну майстерність. Однак він схильний часто змінювати жінок у пошуку гострих відчуттів.

Роман

Пристрасний володар імені шукає "ту саму", залишаючи серце закритим, але при цьому заводячи численні романи і по ходу розбиваючи багато сердець. Для нього закохувати в себе - своєрідна гра, він чітко вибудовує стратегію та знаходить "ключик" до кожної дівчини. Секс із ним - яскравий і незабутній, але довіряти Роману не можна.

Олександр

Цей чоловік дуже вразливий і після того, як йому розіб'ють серце, шукає втіху, заводячи все нові стосунки. Він миттєво спалахує і шукає нові способи спокушання. Секс для цього чоловіка – насамперед спосіб отримати енергію. Він прагне максимально догодити і порадувати свою обраницю, вона почувається справжньою принцесою.

Читайте також: Фортуна на їхньому боці: шість імен, яким посміхається успіх

В'ячеслав

Він має все, щоб зробити жінку щасливою - чуттєвість та вміння доставити партнерці насолоду, проте його цікавить інше. В'ячеслав обирає сильну жінку, щоб перемогти та панувати над нею. Як тільки це відбувається, він швидко втрачає інтерес і вирушає на пошуки нової жертви.

Степан

Він може мати звичайну зовнішність, але при цьому стільки чоловічої харизми, що жінки одразу ж спалахують інтересом. Степан - майстер зачарувати та закохати в себе. При цьому й закінчувати стосунки він вміє настільки красиво, що колишні згадують його лише з ніжністю. Крім того, цей чоловік - майстерний коханець.

Артур

Артур шукає кохання всього життя і знайшовши, завойовує щирим та сильним почуттям. Однак далі все розвивається непросто - понад усе цей чоловік цінує свою незалежність і зрозумівши, що втрачає її, впадає в паніку. Під впливом цього він може зав'язувати нові і нові романи.

Раніше "Апостроф" розповідав чоловіків з якими іменами краще не злити.