RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

На них чекає непроста доля: названі "важкі" імена

Деякі імена здатні завдати чимало труднощів своїм власникам. Тому батькам треба добре подумати перед тим, як вибрати ім'я своїй дитині.

"Апостроф" називає "найважчі" імена, які можуть зіпсувати життя людині.

Читайте також: Під вінець ніхто не кличе: жінки з якими іменами завжди обпалюються у коханні

Олександр

Не треба давати це ім'я своєму синові, адже воно накличе на чоловіка всі тяжкості долі. Це ім'я може "подарувати" своєму власнику важкий та вибуховий характер. Олександри відрізняються організаторськими здібностями, але далеко на кожен винесе таку працю. Вони рішучі та наполегливі, але часто такі якості шкодять їм. До того ж Сашко все своє життя має переробляти, у них ніколи не залишається часу на особисте життя.

Альфред

Ці чоловіки дуже волелюбні. У дитинстві вони завдають своїм батькам багато труднощів, а вже у юнацькому віці намагаються виправдовувати свій максималізм. Чоловіки з цим рідкісним ім'ям - з тих, хто вирушає в подорож навколо світу, щоб відшукати своє "я". Є велика ймовірність того, що у зрілому віці вони будуть шкодувати про те, що все життя чинили неправильно, але виправити колишні помилки вже неможливо.

Альбіна

Раніше такі імена давали білявим дівчаткам, щоб у них росло довге красиве волосся. Але згодом стало зрозуміло, що це ім'я скоріше означає "біла ворона". Їм часто не буде щастити в житті через те, що вони виділятимуться у всіх компаніях. У школі їм важко знайти друзів, на роботі на них косо дивляться колеги. Люди вважатимуть Альбін дивними через те, що вони завжди витають у своїх думках і виглядають надто яскраво. Це може приносити їм страждання .

Нагадаємо, астрологи розповіли, в яких знаках Зодіаку живуть фатальні фатальні жінки .