RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Проведуть пенсію в оточенні кішок: п'ять імен жінок, яким у старості загрожує самотність

Астрологи, які назвали імена найледачіших жінок, зараз визначили тих, хто всю старість проведе на самоті в оточенні котів.

Про це астрологи розповіли "Апострофу".

Тамара

Читайте також: Як вибрати гідне ім'я дочки цієї весни: красиві жіночі імена

Тамари все життя прагнуть бути щасливими, проте в погоні за своїми мріями вони можуть втратити навіть себе. Зазвичай такі жінки прокидаються одного дня й усвідомлюють, що залишилися геть самотні.

Катерина

Ім'я наділяє жінку складним і вимогливим характером, який заважає їм будувати життя як і особисте, так і професійне. У старості вони стають ще більш нестерпними, чим відвертають від себе останніх друзів.

Валерія

Валерія в молодості завжди перебуває в центрі уваги, і вона думає, що так триватиме вічно. Однак з віком ця жінка втрачає магнетизм через доволі агресивний і сварливий характер.

Мія

Мія хоче, щоб вся увага близьких їй людей була спрямована винятково на неї, тому як тільки її подруга знайде собі ще одного друга, а коханий посміє провести час без неї, Мія розлютиться і розірве стосунки. Такий ревнивий характер стане причиною самотності.

Стефанія

Стефанія завжди обирає собі в супутники неправильних людей, після спілкування з якими вона раз і назавжди вирішує, що краще бути самотньою та завести котів, які точно будуть любити її і поважати.

Раніше "Апостроф" повідомляв, які імена віщують своїм власникам важку долю.